Uusimmat

Guild Wars 2 siirtyi kauas horisonttiin

17.02.2009 11:45 Miikka Lehtonen

Guild Wars PS3:lle?NCSoftin äskettäin julkaisemat talouspaperit ovat saaneet monet pelimiehet heräämään yllättävään tajuamiseen: Guild Wars 2 on kadonnut! Alunperin viime vuodeksi kaavaillusta pelistä ei ole kuulunut mitään aikoihin ja nyt pelin ilmestymisajankohdaksi ilmoitetaan kaukainen tulevaisuus. Mikä mättää?

Voodoo Extreme -saitti onnistui saamaan käsiinsä NCSoftin vuotuiset talousarviot ja pläräili niistä esiin tärkeää tietoa. Kentiesmerkittävin tärppi oli, että Guild Wars 2:n ilmestymispäiväksi ilmoitetaan nyt ”2010/2011”, mitä ei vielä voi pitää kovin mukavana yllätyksenä – alunperin pelin piti nimittäin ilmestyä jo viime vuonna. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, eikä edes loppuvuodeksi kaavailtua betatestiä nähty, NCSoftin perustellessa betan puutetta sillä, että he haluavat päästää pelaajat vasta valmiin pelin ääreen räjäyttääkseen näiden tajunnat.

NCsoftin omien ilmoitusten mukaan firman pääprojekti tälle vuodelle on korealainen Aion-nettiroolipeli, joka tullaan julkaisemaan länsimarkkinoilla vuoden 2009 loppuun mennessä. Voisi siis hyvinkin kuvitella että firman keskittyessä hypettämään Koreassa kovaan suosioon noussutta peliään Guild Wars 2:n hiljaiselo tulee jatkumaan.

Lisää aiheesta

Guild Wars –sarjalle luvassa kovat jatko-osat

NCsoft julisti sodan piraattiservereille

NCsofilta uutta verkkopelattavaa: ilmaispeli Dungeon Runners

NCSoftin Aion: The Tower of Eternity tekee sinustakin entistä aidomman virtuaali-ihmisen

Lue myös

Jeff Kaplan jätti World of Warcraftin

LEGO-pelit saavat rinnalleen muun muassa Prince of Persia -legoja

iPhone-pelit voivat olla kultakaivoksia tekijälleen