AMD:ltä uudet Catalyst 13.2 -beeta-ajurit

30.01.2013 11:51 | Ville Suvanto | 3

catalystAMD on julkaissut uudet beeta 3 -asteen Catalyst 13.2 -näytönohjainajurit, joissa on mukana korjauksia Radeon-näytönohjaimien viiveongelmaan, parannuksia suorituskykyyn sekä korjaus DirectX 9.0c -ohjelmissa havaittuihin tekstuurien vilkkumisongelmaan. Ajurit ovat saatavilla 64- ja 32-bittisille Windows 8-, 7- ja Vista-käyttöjärjestelmille.

Nyt julkaistut Catalyst 13.2 beeta 3 -ajurit korjaavat merkittävästi viiveongelmia The Elder Scrolls V: Skyrim-, Borderlands 2- ja Guild Wars 2 -peleissä. Juuri saataville tulleen Crysis 3 -pelin moninpelibeetaa varten ajureiden kerrotaan parantavan suorituskykyä 15 prosentilla, kun käytössä on MSAA-reunojenpehmennys. DmC: Devil May Cry -peliin luvataan parannusta maksimissaan 50 prosenttia ja Crysis 2:een CrossFireX-konfiguraatiossa maksimissaan 10 prosenttia.

The Tech Report -sivusto uutisoi joulukuun puolivälissä ja uudestaan tammikuun alussa havainnoista, joissa ruudun kestoa mitattiin millisekunnin tarkkuudella suurnopeuskameran avulla. Testeissä oli mukana GeForce GTX 660 Ti- ja Radeon HD 7950 -näytönohjaimet, joista jälkimmäisellä ruutujen välisissä viiveissä havaittiin merkittäviä eroja. AMD:n Dave Baumannin mukaan jotkin viiveongelmiin liittyvistä seikoista voidaan korjata kohtuullisen helposti ja hän kertoi tammikuun alussa, että AMD:ltä on lupa odottaa vuoden alun aikana ajuripäivityksiä, joilla paikataan useiden pelien ongelmia.

AMD, Catalyst 13.2 Beta Driver

Keskustelu

Itsellä tuli Blue/Black screen Crysis 2 aina muutaman minuutin pelin jälkeen. Nooh aikaisessa beta vaiheessa vielä.

Jokohan saisivat korjattua nuo liian korkealla pysyvät muistin idlekellot …

Kyuss

Jokohan saisivat korjattua nuo liian korkealla pysyvät muistin idlekellot …

Onko sinulla mahdollisesti kolmansien osapuolien kellotussoftia käytössä?

Muropaketin uusimmat