Uusimmat

Loppuyhteenveto

28.03.2016 00:12 Antti Valkeinen

ROG_3

G752 on säilyttänyt repäisevän ulkoasunsa lisäksi edellisten sukupolvien parhaat puolet ja lisännyt mukaan uusimpien teknologioiden eksoottisimmat mausteet. GeForce GTX 980M –näytönohjaimella tunteita herättävän 3D-suorituskyvyn lisänä ovat salonkikelpoinen näyttö G-Sync-tuella ja muut erinomaiset apuvälineet pelaamiseen.

Muropaketin testissä ollut G752VY-malli maksaa vähän päälle 2000 euroa. Hiiren ja kuulokkeet lisäämällä paketti on täydellinen minikokoinen testosteroniasema, joka vyöryy peliin tuhannen 3D-mobiilihöyrykammion voimalla. Pelisuorituskyvyn lisäksi 16 gigatavua DDR4-muistia yhdistettynä Intelin neliytimiseen Core i7 -prosessoriin ja ylivoimaista levykäsittelyä tarjoava NVMe-protokollaa tukeva SSD-asema varmistavat nopeat liikkeet työpöytäympäristössä. Liitäntöjen osalta G752:n rahkeet riittävät pitkälle, sillä tuettuna ovat niin kaksikanavainen ac-tasoinen langaton yhteys, kuin myös tulevaisuuden USB 3.1- ja Thunderbolt 3 -liitännät.

Pelikannettaville yhteinen ongelma on paino ja koko, jotka väkisin vievät osan kannettavan mielekkyydestä konseptina. Asus ei ole poikkeus, sillä 4,4 kilon omamassa ja 200 watin tehonkulutus tuovat ensimmäisenä mieleen naapurin isännän sähköperämoottorin, eivätkä sulavalinjaista kannettavaa. Akunkestolle voikin heittää saman tien hyvästit ja sama koskee myös pankkitilin saldoa, jonka G752 tyhjentää tällä kertaa harvinaisen tehokkaasti.

 

Sisältö

  1. Kannettavan ominaisuuksien esittely
  2. Suorituskykytestit
  3. 3D-testit
  4. Tehonkulutus- ja lämpötilamittaukset, akkukesto
  5. Loppuyhteenveto