ASRock valmistelee X79 Extreme11 -emolevyä huippuominaisuuksilla

ASRock on esitellyt Cebitissä kehitteillä olevaa X79 Extreme11 -emolevyä, joka on ominaisuuksiltaan varsinainen monsteri. Intelin LGA 2011 -kantaisia Sandy Bridge-E -prosessoreita tukeva emolevy on varustettu seitsemällä PCI Express x16 -liittimellä ja neljä niistä toimii täydellä x16-nopeudella kahden PLX PEX 8747 PCI Express 3.0 -siltapiirin avulla. Lisäksi emolevyllä on SAS-tuki (Serial-Attached SCSI), joka on toteutettu LSI:n SAS2308-ohjainpiirillä ja tarjoaa rautapohjaisen RAID-tuen, SATA 6 Gbps -väylän ja välimuistin.

Muita ominaisuuksia ovat Creative Sound Core3D -äänikortti, kahdeksan DDR3-muistiliitintä, 16+2-vaiheinen virransyöttö, kaksi kahdeksanpinnistä +12V-lisävirtaliitintä sekä kaksi molex-lisävirtaliitintä PCI Express -liittimille. SATA-liittimiä on yhteensä kunnioitettavat 14 kappaletta.

Myös ylikellotusominaisuudet ovat X79 Extreme11 -emolevyssä todennäköisesti kattavat, sillä yritys palkkasi hiljattain taiwanilaisen ylikellottajan NickShihin, joka on Hwbot.orgin ylikellottajien rankingin toisella sijalla.

VR-Zone, ASRock’s X79 Extreme11 has a very fitting name

Sampsa Kurri

Kommentit

2.

@27 ja tämä tekee siitä vähemmän hämmentävän? Eihän koko brändiä pitäisi esiintyä enää muualla kuin AMD:n omissa jääkaappimagneeteissa. Mihinköhän ihmeeseen tuo oikein viittaa?

Vastaa tähän
3.

@25

Näkyy kyllä olevan ATI logo ihan noissa nykyisissä laudoissakin (esim Z68-piirillisissä), eli ihan tarkoituksella taitaa tuossakin olla.

Vastaa tähän
4.

25. niinpä. dafuq..?

aika kauheen näkönen noin niinku ulkonäöltään, mutta speksit ja jäähyt peittää sen 🙂

Vastaa tähän
5.

Hämmentävä tuo ATi-logo tuolla

Vastaa tähän
6.

Jos tämä on valmistelu vaiheessa kuten otsikossa lukee. niin eiköhä piirilevyn väri ja muutkin pienet säädöt ole vielä mahdollisia.

Vastaa tähän
7.

@22 Oletko sä sitten herkkä teräsmiehen mielipiteelle?

Vastaa tähän
8.

En välitä miltä emolevy näyttää, ellei ole Teräsmies tulossa kylään katsomaan röntgenkatseellaan kotelon läpi.

Vastaa tähän
9.

“Kunnollinen” äänikortti on kyllä ihan toivottu ominaisuus, rautaraid vähän niin ja näin usein, ei tällaisen päälle kuitenkaan mitään levyserveriä kasata ja Win8:kin sisältää StorageSpacesin 🙂

Vastaa tähän
10.

Suut suppuun, nyt Creative on sitte high endiä.

Vastaa tähän
11.

Alkaa olla riittävät lisävirtaliittimiet näissä 🙂 Kohta näissä on jotain sähköveturin osia virransyötössä ja ultimate clocks! -tarra päällä.

Vastaa tähän
12.

Hyvä vehe 🙂 Eipä tarvii äänikorttia jne ostaa ku tuon laittaa pelikoneeksi…

Vastaa tähän
13.

@16

Kai tuo on sellainen malli mistä jäähyt jne otettu pois jotta kaikki herkut näkyisi.

Ottaen huomioon että tuossa on suht heviä laitteistoa mutta ei edes reikiä heatsinkeille eli pakko joku erikoisversio olla. Kai?

Vastaa tähän
14.

Eikö nää nykyemot tarvi yhtään jäähdytysapua siileillä?

Vastaa tähän
15.

JoonasJoonas, viivästyy alkuviikkoon

Vastaa tähän
16.

Kunnon emolevyssä integroitu raid ohjain, nam <3 Toivottavasti tukee raid asetusten exporttauksen, mikäli emolevy päättää kupsahtaa.

Vastaa tähän
17.

OT tuleeko 7800 arvostelu tännään?

Vastaa tähän
18.

Ihmetyttää kyllä miksi ihmeessä on pitänyt tunkea 14 SATA-liitäntää emolevyyn jossa on SAS-tuki ja vielä laadukas ohjain sitä varten.

Vastaa tähän
19.

Ehkä jopa “muropalkkaa” saavien ihmisten lompakot on hoikkana ton pohjalle tehdyn kokoonpanon jälkee

Vastaa tähän
20.

This one goes to eleven.

Vastaa tähän
Näytä kaikki kommentit

Kommentointi on suljettu.