04.07.2006, 22:19
Musiikki, Ajankohtaista

Bullet For My Valentine perui. Melrose G’N’R -lämppäriksi

gnrosesBullet for My Valentine on perhesyiden takia perunut kolme keikkaa Guns N’ Rosesin lämmittelijänä. Kaksi näistä (5. ja 6. heinäkuuta) ovat Helsingin keikat. Tilalle on pikaisesti kiinnitetty kotimainen rock’n’roll-pumppu Melrose.

Suomessa keskiviikkona ja torstaina soittavan Guns N’ Rosesin lämmittelijä piti olla viime vuonna kehutun The Poison –albumin julkaissut Bullet For My Valentine, mutta jollain bändin jäsenellä on tullut kiire Yhdysvaltoihin perhesyistä ja bändi perui Norjan sekä Suomen keikat.

Tilalle kiinnitetty Melrose on suomalainen rock’n’roll-trio, joka aloitti uransa jo 80-luvun puolivälissä ja jatkoi kymmenen vuotta kovaa mekastusta hajotakseen 90- luvun lopulla. Vuonna 2002 bändi palasi lavoille, julkaisi It’s In The Bag -albumin sekä pari vuotta sitten The Best Of Melrose –kokoelman.

Reilu viikko sitten Plaza uutisoi Guns N’ Rosesin Axl Rosen sekoiluista Tukholmassa ja jännityksellä odotamme millainen on bändin 2-päiväinen visiitti Suomeen. Lue aikaisempi ajankohtaisjuttu täältä.

Helsingin Guns N’ Roses –keikat on loppuunmyyty, mutta Bullet For My Valentinen peruuntuminen voi tuoda joitain peruutuspaikkoja Lippupalveluun.

www.melrose.fi

Teksti: Anssi Järvinen
Tagit: albumit, rock, Kokoelmat, Helsinki, Norja, jännitys, Yhdysvallat, Tukholma

Kommentointi on suljettu.