29.02.2008, 09:16
216
Musiikki, Ajankohtaista

Jenni Vartiainen Meksikon Cosmopolitanin kanteen

kaistaJenni Vartiainen teki historiaa olemalla Suomen Cosmopolitanin kaikkien aikojen ensimmäinen kotimainen kansikuvamalli joulukuussa 2007 julkaistussa numerossa. Nyt Jenni poseeraa kansainvälisen lehden Meksikon painoksen kannessa. Meksikon väkiluku on yli sata miljoonaa, eli suomalaispopparille on luvassa melkoista näkyvyyttä.

“Tämä on todella hauskaa, mutta myös epätodellista. Tuntuu hurjalta ajatella, että kymmenet miljoonat meksikolaiset voivat nähdä minut lehden kannessa. Työni kautta tällainen huomio ei olisi ollut mahdollista, mutta Cosmon kansainvälinen lehtibrändi mahdollisti sen. On toki myös hyvin imartelevaa, että Suomen Cosmopolitan valitsi minut kansimallikseen ja että nyt kuvastani ollaan kiinnostuneita myös muualla”, Jenni Vartiainen on todennut.

 

Tagit: Jenni Vartiainen, meksikolaiset, Meksiko

Hieno juttu! Kyllä noin kaunista naista kelpaa näyttää rajojen ulkopuolellakin. Jennille tämä antaa mahdollisuuden ponkaista kansainväliselle uralle jos joku ulkomaisen mallitoimiston kaveri hänet äkkää! Onnea urallesi Jenni!

..mallihan se Jenni olikin X)

Jenni on lahjakas ja kaunis, toivottavasti pysyy ” jalat maassa”.
Pidän Jennin lauluäänestä ja persoonasta ja toivon hänelle menestystä ja kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Hieno juttu! Jenni on sensuellin ja kauniin oloinen neito!!!
Lycka till! terveisin Juza

Siis miksi hänestä on juttu lehdessä, mitä aihe koskee?

Upee Misu!NAM!

Kysyvä?, ei Cosmon kansikuvilla ole mitään tekemistä lehden juttujen kanssa. JOka kannessahan on kaunis muija ja sisäsivuilla sitten jauhetaan scheebaa mm. siitä, missä huoneessa saa parhaat orkut ja miksi huulipuna on punainen eikä sininen.

Vau Jenni! upeaa!

Karseen näkönen hupakko!

Lokki Korrp: kyllä Suomen Cosmossa ainakin kansikuvan tytöstä on aina juttu! esim uusimmassa on Rihannan kuva ja jo kannessa viitataan lehden sisällä olevaan haastatteluun! Mutta ei tuossa Mexicon lehden kannessa mainita mitään meidän Jennistä (puhun espanjaa ja ymmärrän siis mitä tuossa sanotaan)

panisin jos osaisin

Mitäs sitten jos jenni on lehden kannessa?
Ei lehden kannessa ole sanaa Jenni, joka tarkoittaisi että lehdessä on juttu hänestä!
Turhaan mainostetaan tuollaista juttua!

Enpä tunnista Jennia, aika käsitelty on tuo kuva.

En missään helkkarin nimessä tunnistaisi tuota Jenniksi, jos kysyttäisiin. 😮 ihan oudon näköinen, kuten jo ‘diggaan silti’ sanoo, että aika käsitelty kuva.

boorriing..

huoh. ei oo mitään järkee. no saapahan tyttö ainakin leijua jos ei muuta

Kaunis mimmi ja osaa laulaa!!!!

Kiinteytykää ja kaunistukaa itsekin. Siestaa tuollainen viettäminen on vaan….

Miten niin Jenni Vartiainen? Kannessa ei ole sanaakaan Jennistä ja sitäpaitsi tuonnäköisiä muijia mahtuu kolmetoista rusinaan.

Happamia ovat rusinat, sanoi ‘Jay the Ojis’ , kuten niin moni muukin suomalainen sanoo, kun pitää olla niin mahdottoman kateellinen ja kaiken lyttäävä.

Kaunis on, mutta laulaa tää tyttö ei osaa. Sori , mut se vaan on niin.

Hyvä Jenni!! Olen aina ollut sitä mieltä,että tuo tyttö pesee ulkonäöllään suurimman osan tämän maan malleista 6-0!

upee mimmi

Jenni on paras!

Hieno homma Jenni! Olet kyllä uskomattoman kaunis ja varmasti paikkasi Cosmon kannessa ansainnut! Sanoo kateelliset, omaan ulkonäköönsä tyytymättömät ihmiset mitä hyvänsä. 😉 Pidähän jalat maassa ja lippu korkealla jatkossakin.

Tottakai kuvaa on käsitelty, kuten kaikkia kuvia… Kyllä silti (kauniin) Jennin tunnistaa, ja tosiaan, se että on kuva lehden kannessa ei tarkoita että tarvii olla juttua samasta henkilöstä samassa lehdessä, mutta voi joskus ollakin. Ja ihan vain joillekin (kuten turonen) tiedoksi, että vaikka netissä ollaankin niin jotain alkeellisia käytöstapoja voisi harrastaa eli jättää toisen ulkonäön arvostelematta/haukkumatta. Ette taida olla itsekään mitään ruusunnuppuja. Tai sitten voi mennä kotiin kasvamaan ja tulla takaisin kun osaa jotain tapoja. 🙂

Kyllä Chisu on paljon näpimpi. Blondit rulaa! :p)

Kyllä hiusten pidennys ja taitava meikki sekä kuvankäsittely tekee todella paljon. Jos muistatte miten tavalliselta ja melko mitäänsanomattomalta tytöltä Jenni näytti, kun oli popstars karsinnoissa. Mutta heti kun ruvettiin stailaamaan, laitettiin hiusten pidennykset ja meikattiin taitavasti, niin alkoi tapahtua ja yhtäkkiä oltiinkin miss pop 2003 voittajia. Kyllä kaikki saadaan stailaamalla ja hyvällä meikillä hyvännäköisiksi, sen todistaa Jenninkin tarina.
Jennistä on jotenkin tehty nyt median lemmikki, kehutaan koko ajan ulkonäköä, ihan niinkuin se olisi tärkein seikka laulajalle ja esim. Anna Abreu on koko ajan negatiivisen suurennuslasin alla. Ja fiksu veto levy yhtiöltä tuo lesbovihjailu, Jenni ei myönnä eikä kiellä, eli pidetään tyytyväisenä lesbot, homot ja hetorot tuolla tavoin ja levymyynti kasvaa, vaikkei ääni mikään erikoinen olekaan.
Ja sitten Jenni leuhkii, että ollaan sävelletty ja sanoitettu biisejä. Mutta jos katsotte tekijöitä, niin Jenni ei ole yhtäkään biisiä säveltänyt tai sanoittanut yksin saati sitten sekä säveltänyt että sanoittanut. Eli mikähän mahtaa olla todellinen osuus Jennillä noihin biiseihin?
No mutta kiitokset ja plussat Jennille siitä, että hän välillä puhuu eläinten, pehmeiden arvojen ja kierrätyksen puolesta. Hyvä!

Kyllä me suomalaiset ollaan kateellisia. Jos ei joku tunnista tuosta kuvasta Jenniä niin on aiheellista mennä optikolle. Jenni on kaunis ja osaa laulaa. Pistäkää kateelliset paremmaksi.

Tunnistaa siitä Jennin, mutta onhan tossa cosmossa Jennin kasvoja käsitelty taitavasti, että näyttäähän hän siinä paljon paremmalta kuin luonnossa. Käypä vaikka keikalla katsomassa, niin näet. Mutta niin se on kaikkien muidenkin cosmon kansissa esiintyvien kohdalla, ettei siinä mitään ihmeellistä ole.
Ei aina ole kyse kateudesta, jos esittää mielipiteensä tai ihmettelee jotain asiaa.
Olispa itekin kiva saada tollainen käsittely, että minkälainen kuva siitä tulis:)

Kun hame olisi lyhyempi (mini), niin tulisi esiin Jennin kauniit sääret, niin maailma aukenisi!!! (nimimerkki: Designer 51.)

olen pannutkin ja osasinkin, vai mitä Jenni?

Musta Jenni on aina ollut kaunis, mutta en tosta kuvasta Jenniksi tunnistaisi! Jotenkin on outo kuva… ja tosiaan näyttää käsitellyltä. Kait Jenni näyttää tuossa tarpeeksi “latinolta” Meksikon lehden kanteen…?

Sehän nyt on 100% tosiasia, että suomalaiset ovat erittäin kateellista kansaa. Joka kerta nämä samat kommentit (kuten nim. merkki Kaisa77), kun joku kaunis nainen on kyseessä: “Kyllä kaikki saadaan stailaamalla ja oikealla meikillä hyvännäköisiksi” Ei voi kun nauraa!!! Eikai kukaan ihan tosissaan ajattele noin!! Suurimmasta osasta naisia ei taatusti saa kaunista, vaikka laittais ne hiuslisäkkeet ja kunnon stailauksen. Kyllä täytyy olla LUONNOSTAAN kauniit kasvonpiirteet, että näyttää näyttää noin hyvältä kuin esim. Jenni.

Ootko nähy joskus Jennin ilman meikkiä ja ennen kun laitto noi hiuslisäkkeet ja ton värin?? Mä näin reilut pari vuotta sitten, eikä se oikeesti ollut minkään näköinen. Oon nähny myös muita julkkiksia ilman meikkiä, mutta niillä ero meikattuna olemiseen ei ole niin suuri kuin Jennillä, esim. Ushma.
Onhan se tossa kannessa aika eri näköinen kun on oikeasti (meikattunakin), ei mun mielestä esim. Rihannaa tai muita kansimalleja ole noin paljon muokattu kantta varten. Mun mielestä Jenni olis voinu vaatia enemmän, että ei muokata noin kovasti kuvaa. Jännä, että Jenni aina korostaa, ettei ulkonäkö asiat ole hänelle tärkeitä, silti pitää meikata viimeisen päälle ja keikistellä kaikissa kuvissa…

Mie unohin kokonaa sen malli homman.. Hyvä sille!! Must kuiteki ehk parempi laulaja.. XDD

Jenni on tosi kaunis!

Siistiä. Asun Meksikossa tällä hetkellä, joten tarvii kattoo jos lehden jostain kulmakioskista löytäis 🙂

Toiset on luonnostaan kauniita, kuten Janina Fry. Toiset ovat taas melko mitäänsanomattoman näköisiä luonnollisina, mutta taitavasti meikattuina tdella kauniita, kuten Jenni ja itsekin olen samanlainen tapaus, arkimeikissä ei kukaan huomaa mitenkään, mutta kun kunnolla laittautuu, niin vau. Olihan Jennilläkin cosmon kuvauksissa melko arsenaali käytetty meikkiä, luki cosmossa ne kaikki aineet.

Kyllä Jenni on yksi Suomen Kauneimmista naisista.. Olisi kyllä malliksi ainesta.. lauluäänestä en erityisemmin tykkää.

Toden totta, Jennihän oli siellä popstars karsinnoissa ihan mitättömän näköinen. Aika hurja muutos hänelle saatu aikaan. Ei uskois kyllä samaksi ihmiseksi. Ehkä meillä muillakin on siis mahdollisuus, jos saadaan taitavat meikkaajat ja kampaajat ja kalliit hyvät meikit 😉
Jenni on muuten ok, mutta jatkuva teinimäinen kirosanojen käyttäminen ärsyttää. Ketä hän kiroilemalla yrittää miellyttää, teinipissiksiä??

Jenni ei näytä kovinkaan paljon itseltään tässä. Oikeasti luonnossa Jenni on paljon kauniimpi. Ja Jennihän on oikeasti todella häikäisevän kaunis! Kaunein näkemäni nainen, ehdottomasti! (mutta miksi ei tässä kuvassa?). Ja osaa vielä laulaakkin!!

Lopettakaa se Jennin mollaus ja hankkikaa elämä!!Jenni on aivan mahtava ja todella mukava face2face.Olen tavannut ja tiedän mistä puhun.Kauniimpaa naista saa etsiä.

Kommentointi on suljettu.