21.02.2012, 18:50
Muut, Peliala, Ajankohtaista

Mitä Frictional Games juonii? Saatko selville?

Muun muassa Amnesia- ja Penumbra-seikkailupeleistään tunnettu Frictional Games on taas tekemässä jotain uutta. Mutta mitä? Siinäpä kysymys. Firman teaser-sivusto kun herättää vain kysymyksiä, mutta ei anna vastauksia.

Outoja konseptikuvia. Google Maps -karttoja. C-64:n käynnistysruutu. Nyt mennään syvillä vesillä. Mitä ne kertovat sinulle?

Lisätietoja: http://www.nextfrictionalgame.com

Lisää aiheesta

Penumbra Collection (PC)

Amnesia: The Dark Descent (PC)

Penumbra: Black Plague (PC)

Lue myös

Alan Wake meni suoraan listaykköseksi – tienasi itsensä 48 tunnissa

Domen arvosteluviikko 7/2012: Katherine, Mass Effect 3, Men of War, Ski Region Simulator ja Vita – julkaisupelit

Jagged Alliance: Back in Action (PC)

Wiikon wanha: Meridian 59

Teksti: Jukka O. Kauppinen
Tagit: Hype, Huhut, Frictional Games

En ole seurannut taas hetkeen mutta aikaisemmin uumoiltiin että Dear Estherin takana ollut porukka olisi työstämässä FG:n kautta jotain peliä.. tuo sivuhan ohjaa nyt google mapsiin johonkin the chinese room-mestaan, chinese room taas on porukka joka Dear Estherin teki. Aiemmin tuo ohjasi pienelle Borerayn saarelle, jonne taas Dear Esther sijoittuu (tai sen lähisaarille, kuitenkin)

http://frictionalgames.com/forum/thread-13197.html
Tuolla vähän enemmän spekluaatiota aiheesta. Threadin alkupäässä tosiaan arvaillaan vielä tota kuvan tarkoitusta kun se oli alunperin vahvasti blurrattu ja kirkastui aina parin päivän välein

@1

Thechineseroomin sivuilta löytyvä peliprojekti GameB voisi liittyä jotenkin asiaan, vaikka siitä hyvin vähän kerrotaankin, on sillä kuitenkin kuvauksena survival horror.

http://thechineseroom.co.uk/?page_id=53

Kommentointi on suljettu.