Uusimmat

Facebook yrittää modernisoina nettiviestinnän – sähköpostit, pikaviestit ja tekstiviestit kulkevat Facebook Messages -palvelun kautta

16.11.2010 10:57 Jukka O. Kauppinen

Sosiaalisen verkostoitumisen jätti Facebook kehuu tuovansa internet-viestinnän tähän päivään julkaisemallaan Facebook Messages -palvelun kautta. Facebookin oma palvelu yhdistää niin Facebookin oman sisäisen sähköpostin, avoimemman sähköpostiviestinnän, pikaviestit ja tekstiviestit kaikki yhden ja saman palvelun alle.

Uusi palvelu lupaa myös tehdä viestinnästä yksinkertaisempaa satunnaisille nettikäyttäjille. Kirjoitat viesti Facebookin palvelussa ja se menee perille jotain reittiä. Palvelu lähettää viestin useita reittejä pitkin varmistaen sen perillemenon, mutta käyttäjä näkee lähettäneensä vain yhden viestin.

”Meidän täytyy vähentää viestinnästä ominaisuuksia ja tehdä siitä mahdollisimman minimaalista”, Facebookin Mark Zuckerberg.

”Sähköposti on liian muodollista”, hän ynnäsi.

Lisäksi palvelun sähköpostilaatikot kokoavat käyttäjien väliset viestit suuriksi viestiketjuiksi ja priorisoivat omasta kaveripiiristä tulevat viestit tärkeämmiksi kuin tuiki tuntemattomilta saapuvat.

Lisää uudesta palvelusta voi lukea Wiredistä.

Lue juttu: Facebook Upgrades E-Mail to ‘Modern Messaging System’

Lue myös

Assassin’s Creed Brotherhood -ensikosketus osa 3: Jälleenrakenna Rooma, pelaa moninpelimurhahippaa

Domen arvosteluviikko 45/2010: Armored Brigade, Dragon Age 2, Just Dance 2, Saw 2, Vanquish, WRC

Kinect-hakkerointi alkoi: sensorilla voidaan tehdä kolmiulotteisia hologrammeja

Star Wars: The Force Unleashed II (PC, PS3, Xbox 360)