Uusimmat

Huhupartio: GTA V julkistetaan lähiaikoina

11.07.2011 10:25 Miikka Lehtonen

GTA V on tulossa. Kaikki sen tietävät. Miten miljardiluokan myynteihin yltäneelle pelisarjalle ei muka tulisi jatkoa? Nyt onkin vain ajan kysymys, ennen kuin yksi pelimaailman huonoimmin varjelluista salaisuuksista paljastetaan virallisesti. Huhujen mukaan tämä hetki on jo pian.

Uuden GTA:n olemassaolo on ollut aika hyvin tiedossa ilman markkinatalouteen perehtymistäkin, sillä useat peliin kiinnitetyt ääninäyttelijät ovat jo aikaa sitten paljastaneet työskentelevänsä GTA V:n parissa. Lisäksi useampikin pelialaa läheltä seuraava on pudotellut kryptisiä vihjeitä siitä, miten paljon he ovat pelistä jo nähneet. Mutta me tavalliset kuolevaiset? Meille paratiisin portit eivät ole auenneet. Vielä.

CVG-pelisaitti kertoo, että Amerikan virallinen Xbox-lehti paljastaa omassa huhuosiossaan, että GTA V julkistetaan virallisesti myöhemmin tänä kesänä. Ja miksipä ei? Hyvin myynyt L.A. Noire saa viimeiset DLC:nsä kohtapuoliin, eikä Rockstarilla ole sen jälkeen virallisesti kehityksessä kuin Max Payne 3 ja nopeasti vaporwareksi muuttuva The Agency. Tarttis tehrä jottai, kuten meillä päin sanotaan, ja mikä olisikaan parempi jottai kuin GTA V?

CVG räjäyttää myös kaikkien tajunnat kertomalla, että uusi GTA tulisi tarkastelemaan satiirin hengessä nykyajan ilmiöitä, kuten korkokriisiä ja sosiaalisia verkkoja. No enpä olisi arvannut!

Lähde: CVG

Lue myös

Red Faction: Armageddon (PC, PS3, Xbox 360)

Nahka + tissit = paras Street Fighter -cosplay ikinä?

F.E.A.R 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Katso kuinka Wii-ohjaimet keräävät pölyä!