Uusimmat

STALKER 2 elää ja voi hyvin, kuulemma

12.01.2012 17:00 Miikka Lehtonen

Mitähän siellä Ukrainassa taas oikein tapahtuu? Siitä ei ole montakaan viikkoa kun GSC Game World ilmoitti sulkevansa ovensa ja että STALKER 2 oli kovista yrityksistä huolimatta peruttu. Sitten on tullut soutamista ja huopaamista kun peli on vuoroviikoin ollut peruttu ja voinut hyvin. Nyt on näemmä taas ”kaikki hyvin” -viikko.

STALKER 2 -tiimi ilmoitti viime vuoden lopppupuolella suuren kansansurun saattelemana, että se oli siinä se. Yrityksistä huolimatta pelin kehitys oli päättynyt ja lappu oli luukulla. Kiroukset täyttivät Domen kommenttiosionkin kun PC-pelaaja toisensa jälkeen kirosi kiinnostavalta näyttäneen pelin menoa.

Tämän jälkeen onkin sitten kuulunut paljon huhuja siitä, että peli saattoi yhä olla olemassa tai ehkä ei kuitenkaan. Tai kenties sittenkin toisin päin. Ehkä. Moiselle ei oikein viitsinyt edes korvaansa lotkauttaa, mutta nyt täytynee, sillä uutisen lähteenä on itse pelin kehitystiimi.

STALKER 2:n Facebook-sivulle kun on ilmestynyt ilmoitus siitä, että pelin kehitys jatkuu ”juhlapyhien”, eli venäläiset tuntien ilmeisesti paikallisen uudenvuoden jälkeen. Se tosin meni jo viime viikolla, joten kohautan tähän väliin olkapäitäni ja totean, että hyvä homma.

Lähde: Facebook

Lisää aiheesta

Onko STALKER 2 peruttu vai ei? Kuka tietää!

Lue myös

20 euron tietokoneesta maksettiin 2400 euroa

Ion iCade muuttaa iPad-tabletin kolikkopeliksi

Suomalaisen peliurheilijan harjoittelumatka Koreaan tyssääntyi jo lentokentälle

Wiikon wanha: Syndicate – korporaatiodystopiaa ja huumehemmoja