Uusimmat

Dr. Phil iskee kyntensä Manhunt 2:een – murhashow lavalla

02.11.2007 15:05 Miikka Lehtonen

Manhunt 2 jaksaa viihtyä otsikoissa ja sekös Rockstaria naurattaa. Aiemminkin peliväkivallasta vaahdonnut Dr. Phil käsitteli peliä tuoreessa ohjelmassaan. Samalla katsojille tarjottiin tahatonta komiikkaa, kun paikalle kutsuttu asiantuntija tempautui turhankin innokkaasti pelin vietäväksi.

Kyseessä ei ole suinkaan ainoa kerta, kun Dr. Phil on käynyt tonkimassa sensaatiohakuisen videopelipaniikin tunkiolla. Tällä kertaa mies muisti kuitenkin malttinsa, eikä lähtenyt virittelemään lynkkausporukoita Virginia Tech -tapauksen tavoin. Kuten jo aiemmin uutisoimme, Dr. Phil sai tällöin aimo annoksen punaa kasvoilleen, kun ”videopelit aiheuttivat verilöylyn” -vuodatusten jälkeen Virginian kuvernöörin toimisto ja paikallinen poliisi totesivat ykskantaan, ettei peleillä ollut aihetta tapahtumiin.

Jutun teema olikin sangen järkevä – peli ei selvästikään sovi lapsille ja Phil täsmentää, että mikäli joku innostuu pelin seurauksena murhaamaan läheisiään, murhamiehessä oli alunperinkin jotain vialla. Toki siinä sivussa ehdittiin päivittelemään ja kauhistelemaan moista murhasimulaattoria, mutta ero aiempaan oli silti selkeä.

Jos video kuulostaisi hyvältä, suunnatkaa selaimenne CBS:n videosoitinta kohti. Kiinnittäkää erityisesti huomiota taustalla hillittömästi heiluvaan Scott Steinbergiin.

Lue lisää eDomesta

Manhunt 2 hakkerien kynsissä – odottaako Rockstaria taas uusi liemi?

Virallinen tutkimus: peleillä ei yhteyttä Virginia Techin verilöylyyn

Dr. Phil pureutuu väkivaltapelien maailmaan