Uusimmat

Infinity Wardilla jonossa yli 5000 työnhakijaa

09.08.2010 13:00 Miikka Lehtonen

Kun Adam West ja Vince Zampella lähtivät Activisionilta ovet paukkuen ja veivät mukanaan kaiken Inifinity Wardin kokeneemman henkilöstön, moni povasi studion kuolevan siihen paikkaan. Toisin kävi, sillä Activision ilmoittaa, että porteilla ryskyttää yli 5000 innokasta työnhakijaa. Mutta piileekö jutussa sittenkin juju?

Thomas Tippl, Bobby Kotickin oikea käsi, ilmoitti viime perjantaina pidetyssä osakkeenomistajien tiedotustilaisuudessa, että Activision ei ole suinkaan hylkäämässä Infinity Wardia. ”Olemme tukeneet ja tulemme jatkossakin tukemaan Call of Duty -studioitamme niin rahallisilla kuin henkilöstöresursseilla”, Tippl lupasi.

”Tämän vuoden aikana olemme saaneet yli 5000 hakua avoimiin paikkoihin Infinity Wardilla ja Sledgehammer Studiosilla. Tästä uskomattomasta määrästä sitten valitsimme 60 äärimmäisen lahjakasta yksilöä liittymään tiimeihimme. Nämä lisäykset ovat olleet tärkeitä ja olemme todella tyytyväisiä tiimien tulokseen.”

Tippl ei ovelana supliikkimiehenä välttämättä kerro koko totuutta. Zampellan ja Wardin ulospotkiminenhan tapahtui vasta aika myöhään tänä vuonna. Varmasti tiimi olikin hyvin kysytty työpaikka ainakin siihen saakka. Olisi kiinnostavaa tietää, miten prosentit jakautuvat tuon päivämäärän eri puolille. Sen tiedämme aiempien ilmoitusten perusteella, että 50 työnhakijoista on suunnannut uudelle Sledgehammer Studiosille.

Mutta eipä silti, ollaan rehellisiä: työpaikka Activisionilla Call of Dutyn parissa? Kyllähän siihen tulee mieletön määrä hakijoita, vaikka Bobby Kotickilla olisi millainen maine pelialan Saatanana.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

”Infinity Ward on kuollut”

Infinity Ward: Activision teki meistä poliisivaltion

Infinity Wardin kaaos jatkuu – sulkeeko Activision koko studion?

Antaako Activision Infinity Wardin kuolla kunnialla vai riutua shokissa?

Keitäs Infinity Wardilla onkaan jäljellä? Ei paljon ketään, kuten video osoittaa

Infinity Wardin syöksykierry jatkuu ja jyrkkenee

Infinity Wardin ovi paukkuu niin ettei se ehdi edes sulkeutua

Lue myös

Ratchet & Clank saa sittenkin jatkoa, ehkä jo pian

Lautapeli: Red November

Arvostelu: Sniper: Ghost Warrior (PC, Xbox 360)