007-elokuvien näyttelijä haluaa homon uudeksi James Bondiksi – “Se olisi oikeaa edistystä”

30.09.2021 08:57 Muropaketin toimitus

Q:ta näyttelevän Ben Whishaw’n mielestä näyttelijän seksuaalisella suuntautumisella ei pitäisi olla mitään merkitystä.

Ben Whishaw on näytellyt Q:ta nyt kolmessa James Bond -elokuvassa. Hän esiintyi roolissa ensimmäisen kerran vuoden 2012 Skyfall-elokuvassa. Näyttelijä promoaa uutta No Time to Die -elokuvaa Attituden haastattelussa, jossa hän kertoo myös mitä mieltä on avoimesti homon näyttelijän buukkaamisesta seuraavaksi James Bondiksi.

– Se olisi melko tavatonta. Mutta haluaisin tietysti niin tapahtuvan. Minä uskon, että meidän kaikkien pitäisi tehdä tästä maailmasta paikka, jossa kuka vaan voi esittää mitä tahansa roolia. Se olisi mahtavaa jos jonkun seksuaalisella suuntautumisella ei olisi mitään merkitystä sen suhteen voiko hän näytellä Bondia, Whishaw sanoo.

– Se olisi todella edistyksellistä. Mutta katsotaan mitä tapahtuu. Olen hämmästynyt siitä miten suuri muutos on tapahtunut viimeisen viiden-kuuden vuoden aikana, hän jatkaa.

No Time to Die -elokuvan ensi-ilta on lopultakin tänään. Muropaketin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä viidestä ja siitä todettiin muun muassa seuraavaa:

”No Time to Die jää avistuksen liian tuhdiksi päätökseksi, jonka pituus juontaa Craig-ajan Bondille epätyypillisestä jatkuvuudesta. Toisaalta se on myös yksi tuoreimpien Bond-elokuvien vahvuuksista, eikä elokuvaa katsoessa ehdi sen kestosta huolimatta tylsistyä. Daniel Craigin esittämän Bondin jäähyväislauluna se toimii niin ikään upeasti, mutta mitään liian yllätyksellistä tai mieleenpainuvaa No Time to Die ei kuitenkaan pysty tarjoamaan.”

Arvostelussa 007 No Time to Die – Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on turhankin tuhti loppu 15 vuoden tarinalle

Muropaketin uusimmat