Uusimmat

007 No Time to Die -ohjaajaa syytetään True Detective -sarjan naisnäyttelijän painostamisesta alastonkohtaukseen

14.10.2021 07:38 Muropaketin kesätoimitus

Cary Joji Fukunagaa syytetään melkein kymmenen vuoden takaisista asioista.

Näyttelijä Raeden Greer kertoo tabloid-julkaisu The Daily Beastin jutussa ohjaaja Cary Joji Fukunagan painostaneen häntä esiintymään True Detectiven ensimmäisen tuotantokauden kohtauksessa alasti.

Greer kertoo saanensa potkut pikkuroolista sarjassa, koska ei halunnut näytellä alasti Fukunagan toiveiden mukaisesti. Hänen mukaansa sopimuksessa ei mainittu mitään alastonkohtauksesta.

– Se oli surullista, voin pahoin. Ei ihmisiä voi kohdella tissitelineenä ja kertakäyttöesineinä, se on erittäin loukkaavaa. Aloin itkeä kun ajoin pois kuvauspaikalta, Greer sanoo.

– Ja nyt Cary puhuu naishahmoistaan ja #MeToosta. True Detective -kuvauksissa hän sanoi minulle, että ”kaikki naiset sarjassa ovat rinnat paljaina. Hahmosi on strippaaja, eli sinun on oltava alasti.”.

Greerin saatua potkut rooli meni alun perin ekstraksi sarjaan palkatulle Amber Carollolle.

Greer kertoo vuonna 2013 tapahtuneista asioista juuri uuden James Bondin saatua vihdoinkin ensi-iltansa. Yhtään hänen kokemuksiaan vähättelemättä ajoitus on enemmän kuin sopiva.

Pikkurooleja tehnyt Greer on kotisivujensa mukaan myös elokuvaohjaaja. Saitilla olevat linkit vievät muun muassa hänen YouTube-kanavalleen, jolla on 44 tilaajaa ja Instagram-tilille, jota seuraa noin 1500 ihmistä.