Uusimmat

2000-luvun paras toimintaelokuva saa pian jatko-osan

03.01.2013 14:00 Muropaketin toimitus

The Raid: Redemption

The Raid: Redemption piipahti Suomen elokuvateattereissa vuonna 2012, mutta jäi hyvin vähäiselle huomiolle. Elokuva kannattaa kuitenkin ottaa haltuun Blu-ray:na tai DVD:nä. Ensinnäkin se on hiton hyvä, joidenkin mukaan jopa 2000-luvun paras toimintapätkä. Toisekseen The Raidin tarina on saamassa jatkoa.

The Raidin jatko-osa Berandal on saanut nyt liudan uusia näyttelijöitä. Julie Estelle esittää hahmoa nimeltä Hammer Girl, josta olemme kirjoittaneet jo aiemminkin. Muita uusia kiinnityksiä ovat Alex Abbad, Marsha Timothy, Mathias Muchus, Tio Pakusadewo ja silat-taituri Cecep Arif Rahman.

Uusien nimien ohella elokuvassa nähdään myös The Raid: Redemptionista tuttu Iko Uwais. Elokuvan ohjaana ja käsikirjoittajana jatkaa Gareth Evans, joka paljasti hiljattain, että The Raidin lopun ja Berandalin alun välissä on ehtinyt kulunut aikaa vain pari tuntia.

Kuvaukset alkavat 19. tammikuuta, mutta silti Berandalin pitäisi saada ensi-iltansa Indonesiassa vielä vuoden 2013 puolella. Nykyisellä aikataululla julkaisu sijoittunee loppuvuoteen. Vuonna 2014 on sitten toivottavasti Euroopan ja Suomenkin vuoro.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Twitch