Uusimmat

27-vuotias Star Trek -tähti kuoli jäätyään oman autonsa alle

19.06.2016 22:02 Tatu Junni

Star Trek -elokuvista tuttu Anton Yelchin on kuollut auto-onnettomuudessa tänään. Näyttelijä oli menehtyessään vasta 27-vuotias.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Yelchin kuoli jäätyään epäonnisesti oman autonsa alle San Fernando Valleyssa. Tapaturman yksityiskohdat eivät ole vielä selvinneet.

Parhaiten hänet tunnettiin uusien Star Trek -elokuvien Chekovina.

Yelchin, koko nimeltään Anton Viktorovich Damita Jo Yelchin syntyi vuonna 1989 Leningradissa, josta hänen perheensä muutti Yhdysvaltoihin samana vuonna. Yelchinin harrastuksiin kuului muun muassa kitaransoitto punk-bändissä.

Hänen ensimmäinen roolinsa oli 9-vuotiaana indie-leffa A Man Is Mostly Waterissa ja läpimurtoroolinsa hän teki vuoden 2006 Alpha Dogissa. Star Trekin, Terminator Salvationin ja muiden megaleffojen lisäksi Yelchin esiintyi lukuisissa pienemmän budjetin laatuleffoissa kuten Like Crazy.

Yelchin on mukana myös Star Trek Beyondissa, joka saa ensi-iltansa heinäkuussa. Tiedossa ei tosin vielä ole, vaikuttaako näyttelijän kuolema elokuvan julkaisuaikatauluun.

Anton Yelchin Internet Movie Databasessa

Anton Ylechin Wikipediassa

Pavel_Chekov_(alternate_reality)

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat