Anne Hathaway haikailee Kissanaisen perään vielä neljän vuoden jälkeenkin

12.09.2016 09:14 Tatu Junni

Batman-elokuva Yön ritarin paluusta on kulunut jo neljä vuotta, mutta yhä edelleen Anne Hathaway haluaisi palata Selina Kylen rooliin.

Man of Steelin ja Batman v Supermanin myötä Warner Bros. Pictures pisti supersankariuniversuminsa uuteen uskoon, eikä Nolanin versiota Kissanaisesta tulla varmasti enää näkemään.

Tämä ei Hathawayta hetkauta.

”Rakastin hahmoani ja sen esittäminen oli todella hauskaa. En ole varma miten Kissanaiseni oma elokuva voisi toimia, koska olen osa Chris Nolanin jo päättynyttä Batman-tarinaa. Rakastan kuitenkin DC:n universumia ja olisi hauska palata sen pariin”, Hathaway totesi Toronton elokuvajuhlilla hiljattain.

Vaikka Batman on palannut valkokankaalle Ben Affleckin esittämänä, ei Warner Bros. Pictures ole ainakaan toistaiseksi ilmoittanut aikovansa palauttaa Kissanaista kuvioihin. Ei Hathwayn esittämänä, mutta ei kenenkään muunkaan.

Seuraava DC-elokuva on kesällä 2017 ilmestyvä Wonder Woman. Sitä seuraa saman vuoden syksyllä Justice League, jossa Batman, Ihmenainen, Teräsmies, Flash ja kumppanit yhdistävät voimansa yhteistä vihollista vastaan.