87-vuotiaan Clint Eastwoodin The 15:17 to Paris -terroristielokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri

14.12.2017 10:02 | Muropaketin toimitus

 

Tositapahtumiiin perustuvassa elokuvassa oikeat sankarit esittävät itseään.

Warner Bros. Pictures ja Village Roadshow ovat julkaisseet ensimmäisen trailerin yhä hommia ahkerasti paiskivan 87-vuotiaan Clint Eastwoodin ohjaamasta The 15:17 to Paris -elokuvasta, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 9. helmikuuta. Leffa perustuu tositapahtumiin ja kertoo kolmesta yhdysvaltalaisnuorukaisesta, jotka estivät terrori-iskun elokuun 21. päivä vuonna 2015 Pariisiin matkalla olleessa junassa.

The 15:17 to Paris seuraa kaverusten elämää aina lapsuudesta nuoriksi aikuisiksi ja kertoo kuinka he päätyivät epätodennäköiseen tilanteeseen, jossa heidän ystävyytensä oli heidän tärkein aseensa, jonka avulla yli 500 matkustajan henki pelastui.

Elokuvan ystävyksiä esittävät poikkeuksellisesti he itse, eli Anthony Sadler, Alek Skarlatos ja Spencer Stone. Mukana ovat myös Jenna Fischer (Hall Pass), Judy Greer (War for the Planet of the Apes) ja Ray Corasani (The Long Road Home). Paul-Mikél Williams nähdään nuorena Anthonyna, Max Ivutin ja Bryce Gheisar esittävät molemmat nuorta Alekia ja Cole Eichenberger ja William Jennings esiintyvät nuoren Spencerin roolissa.

Eastwoodin ohjaaman elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Dorothy Blyskal, jonka hän on rustannut pääosakolmikon The 15:17 to Paris: The True Story of a Terrorist, a Train, and Three American Heroes -kirjan pohjalta.

The 15:17 to Paris -elokuvan Suomen ensi-ilta ei ole vielä selvillä, mutta eiköhän se nähdä täällä suunnilleen samoihin aikoihin kuin Yhdysvalloissa.

Muropaketin uusimmat