Äänestys: Arnold Schwarzenegger vai Matti Vanhanen?

16.01.2008 09:30 | Muropaketin toimitus

Pääministeri Matti Vanhanen tapaa yllättäen tänään Kalifornian kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin. Tapaamista ei ollut varsinaisessa ohjelmassa. Poliitikot kohtaavat Kalifornian pääkaupungissa Sacramentossa iltapäivällä Suomen aikaa. Vaan entäs jos Arska ja Masa ryhtyisivät mittelemään voimiaan? Voittaisiko Terminaattori vai Uuniperunamies? Kerro meille.

Jos Arska ja Matti tappelisivat...

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

voimalla ei kai niin väliä ,vaikka arska vielä vanhana pierunakin penkkaa lähelle 200kg. on kuulemma aloittanut ikämies treenaamisen :)

Mä oon varma et Arska ja Matti melke rakastuu toisiinsa ja Matti kutsuu Arskan saunomaan Suomeen ja lopun noh arvaattekin..

matti ja arska menis saunaan ja kuinka kävis…? te saatte päättää

arska voittaa, koska vanhasella ei oo mahollisuuttakaan voittaa

Eikö teillä mitään järkevämpiä äänestysideoita ole..?

Miksi hitossa niiden pitäisi tapella. Nehän lähtee yhdessä Pohjois-Amerikkaan mustakarhuja metsästämään ja sen jälkeen Arskan yksityisjetillä suomeen Vanhaselle saunomaan. Kaiken tämän extremen jälkeen Arska muuttaa Suomeen ja valitaan ensikaudelle Suomen Presidentiksi murskaäänin. Pressana arska menee EU-Parlamenttiin ja kostoksi Suomen huonosta susipolitiikasta pieraisee piiperöpoliitikkoja niskaan. Sanoen ”If you mess With Finland I´ll be back”.

Matti voittaisi, mutta Arska sanoisi vain: ”I’ll be back…”

Arnold huutaisi: ”Matt Old! Look! There is Rose in Your back”

Ei sitä kukaan tulisi tietämään, koska Matti kertoisi vain: ”Kyllä me otettiin matsii, mutta ei siinä oikeastaan otettu matsia, enkä lähde nytten kertomaan siitä tarkemmin, ei siinä haettu voittajaa tai häviäjää. En kommentoi sitä.”

Arska saisi perunamiehestä naurukohtauksen ja Matti tunkisi Arskan suun täyteen kuumia rosamundia ja näin Matti saisi yliotteen…

Muropaketin uusimmat