Äänestys: Ovatko avaruusolennot vierailleet maapallolla?

10.08.2009 08:54 | Muropaketin toimitus

d928. elokuuta saa ensi-iltansa elokuva District 9, jossa avaruusolennot saapuvat maapallolle – pakolaisvirtana. Elokuvan tiimoilta Kaista esittää nyt ikuisuuskysymyksen: Uskotko, että avaruusolennot ovat vierailleet maapallolla?

District 9

Etelä-Afrikka, Johannesburg. District 9 –pakolaisleirillä majoittuu jo 20 vuoden ajan maailman suurin pakolaisongelma: yli miljoona omasta maailmastaan paennutta alienia. Ihmisten ja avaruusolentojen yhteiselo ei ota sujuakseen ja ihmiskunnan kärsivällisyys alkaa loppua. Maailma odotti alienien saapuessa valtavaa edistysaskelta teknologiassa, mutta alienien valtavaa asevalikoimaa ei ole yrityksistä huolimatta saatu hyödynnettyä – aktivointi vaatii käyttäjältään avaruusolennon DNA:n

Jännite ihmisten ja muukalaisten välillä nousee, kun alienien valvonnasta vastaava Multi-National United (MNU) päättää siirtää koko alien-populaation uuteen, eristetympään leiriin. Yksi MNU:n kenttätyöntekijöistä, Wikus van der Merwe altistuu siirtoa valmisteltaessa vierasperäiselle virukselle, joka alkaa tuskallisesti muuttaa hänen DNA:taan. Wikuksesta tulee nopeasti maailman jahdatuin mies – hän on kauan kaivattu avain kehittyneen aseteknologian hyödyntämiseen. Maanpaossa ja ilman ystäviä hänen on piilouduttava alueelle, jonne ihmiset eivät ole olleet tervetulleita – ainoa vaihtoehto on District 9.

Lue myös:

Tutustu UFO-jännäri District 9:n kuvagalleriaan

Avaruusolennot...

Katso tilanne vastaamatta