Uusimmat

Ääriväkivaltaisen Lobon elokuva toteutuu Deadpoolin ansiosta?

18.03.2016 15:00 Tatu Junni

Yli 700 miljoonan dollarin lipputuloihin yltänyt Deadpool osoitti Hollywoodin pampuille, että R-ikärajaluokituksenkin supersankarielokuville riittää yleisöä.

Deadpoolin menestyksen myötä Warner Bros. Picturesin usko äärimmäisen väkivaltaisen Lobo-sarjakuvan filmatisointiin on kasvanut siinä määrin, että elokuvalle on nyt kiinnitetty uusi käsikirjoittaja. Viimeisen kraznialaisen seikkailuista vastaa tulevasta Wonder Woman -elokuvasta tuttu Jason Fuchs.

Vielä ei ole tiedossa, kuka Lobo-elokuvan ohjaa. Vuonna 2012 kippariksi kiinnitettiin Brad Peyton, mutta mies on kiinnitetty sittemmin San Andreas 2:een sekä Rampage-videopelileffaan, joten Lobo joutuu ehkä etsimään uuden ohjaajan. Lihaskimppu Dwayne Johnson oli puolestaan aikaisemmin ehdolla Lobon esittäjäksi, mutta luopui sittemmin hommasta. Uudesta näyttelijästä ei ole liikkunut edes huhuja.

Lobo-elokuvaa on puuhattu Hollywoodissa jo vuosia. Sen värikkäisiin vaiheisiin voi tutustua Dome.fi:n uutisarkiston kautta: Lobo.

Lähde: The Wrap

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat