Uusimmat

Adam Sandlerin uusi komedia rikkoi Netflixin ennätyksen

19.06.2019 18:03 Muropaketin toimitus

Adam Sandlerin tuottama ja yhdessä Jennifer Anistonin kanssa tähdittämä komedia Murhamysteeri innosti Netflix-katsojia ennätysmäisesti.

Netflix on aiemmin pitänyt katsojalukunsa salassa, mutta on nyttemmin alkanut hellittää tästä politiikastaan. Uusimpien tietojen mukaan Netflixissä juuri julkaistu komedia Murhamysteeri on nyt rikkonut katsojaennätyksiä.

Suoratoistojätin komediatilillä Twitterissä julkistettiin, että Adam Sandlerin tuottaman ja yhdessä Jennifer Anistonin kanssa tähdittämän komedian näki ensi-iltaviikonloppuna kaikkiaan 30,8 miljoonaa katsojaa maailmanlaajuisesti. Reilu 13 miljoonaa näistä katsojista oli Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja yli 17 miljoonaa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Kun Netflixiltä pyydettiin kommenttia kyseiseen twiittiin, Comicbookin uutisen mukaan suoratoistojätin edustaja kommentoi vain: “Ei meillä ole tuohon twiittiin mitään lisättävää.” Sama edustaja tarkensi, että Netflix laskee katselun yhdeksi siinä tapauksessa, kun katsoja on katsonut yli 70 % elokuvasta. Kun Netflix-tiliä on kerran käytetty elokuvan katsomiseen, seuraavia katselukertoja ei enää rekisteröidä katselukerraksi.

Muropaketin uusimmat