UUSIMMAT

Addams Family olisi hyvin voinut olla Tim Burtonin elokuva – ja nyt Burton onkin tekemässä kummajaisperheestä tv-sarjan Netlixille

18.02.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Tim Burton tekee oikeilla näyttelijöillä kuvatun Netflix-sarjan Wednesday Addamsista.

Viime vuonna kerrottiin, että Tim Burton on ottamassa käsittelyynsä Addamsin eriskummallisen perheen ja tekemässä heistä uuden, näytellyn tv-sarjan. Nyt Netflix on paljastanut, että kyseinen sarja ei kerrokaan koko perheestä vaan perheen tyttärestä Wednesday Addamsista. Sarjan lupaillaan olevan kasvutarina ja kertovan tyttären yliluonnollisuuksia sisältävästä elämästä Nevermore Academyssä.

Tuleva sarja on nimeltään varsin yksiselitteisesti Wednesday.

Wednesday on elokuvaohjaajana tunnetun Burtonin debyytti television puolella. Näyttelijäkaartia tai julkaisupäivää ei ole vielä paljastettu.

Sarjan virallinen synopsis kuuluu näin:

”The series is a sleuthing, supernaturally infused mystery charting Wednesday Addams’ years as a student at Nevermore Academy. Wednesday’s attempts to master her emerging psychic ability, thwart a monstrous killing spree that has terrorized the local town, and solve the supernatural mystery that embroiled her parents 25 years ago — all while navigating her new and very tangled relationships at Nevermore.”