Aikuisille suunnatusta Swamp Thing -sarjasta julkaistiin ensimmäinen traileri

18.04.2019 13:00 | Muropaketin toimitus

Vanhan koulukunnan tehosteilla toteutettu Swamp Thing vaikuttaa oikein lupaavalta.

Len Weinin ja Bernie Wrightsonin 1970-luvun alussa luoman DC Comicsin Rämeen olennon, eli Swamp Thing -sarjakuvahahmon omasta tv-sarjasta on julkaistu ensimmäinen teaser-traileri, joka esittelee päähenkilön.

Sen käsikirjoittaja Gary Dauberman kertoi jo aiemmin, että sarjan erikoistehosteet ja maskit toteutetaan suurelta osin vanhan koulukunnan tehosteilla, ilman CGI:ta. Sarja tulee tarjolle DC:n omaan DC Universe -suoratoistopalveluun ja sen on luvattu olevan lähellä K18-ikärajaa.

DC Universessa saa näyttää melkein mitä huvittaa, joka on tullut varsin selväksi siellä pyörivästä loistavasta Doom Patrol -sarjasta, joka toivottavasti saadaan pian Suomeenkin.

Swamp Thing -sarjan vastaavana tuottajana toimii Len Wiseman (Sleepy Hollow), joka myös ohjaa pilottijakson. Jaksoja on käsikirjoittanut Se-elokuvasta tutun Daubermanin lisäksi Mark Verheiden (Battlestar Galactica), jotka toimivat myös showrunnereina.

Sarjan pääosissa nähdään Andy Bean, Will Patton, Crystal Reed, Maria Sten ja Jeryl Prescott. Mukana ovat myös Jennifer Beals, Virginia Madsen, Henderson Wade, Kevin Durand ja Leonardo Nam.

Swamp Thing saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 31. toukokuuta, mutta valitettavasti sarjan saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa. Toivottavasti tämä sekä Doom Patrol nähdään Netflixissä, kunhan kaikki jaksot on esitetty. Näin kävi jo Titans-sarjan kanssa, joka sekin on DC Universen alkuperäistuotanto.