Ainakin yksi Pirates of the Caribbean -tähti haluaisi Johnny Deppin takaisin: “En ole nähnyt vilaustakaan hänen synkästä puolestaan”

03.11.2021 19:30 | Muropaketin toimitus

Kaikki Johnny Deppin kollegat eivät ole oikeussyytteissä ryvettynyttä Pirates of the Caribbean -tähteä vastaan.

Pirates of the Caribbean -elokuvat ovat olleet Disney-hittejä, joille Disney aivan varmasti tekee vielä jossain vaiheessa jatkoa. Jatko tulee olemaan kuitenkin erilainen, sillä oikeusdraamoissaan ryvettynyt Johnny Depp ei ole enää tervetullut kapteeni Jack Sparrown rooliin.

Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole Deppiä vastaan. Yksi tällainen kollega on Pirates of the Caribbean -elokuvissa Mr. Gibbsiä esittänyt Kevin McNally, joka Cinemablendin uutisen mukaan on kertonut, ettei ole koskaan nähnyt Deppin väitettyä, väkivaltaisempaa puolta.

“En ole koskaan nähnyt vilaustakaan Johnnyn synkemmästä puolesta. Näen vain suuren humanitaristin ja kauniin ihmisen. En näe mitään esteitä sille, etteikö hän voisi vielä palata esittämään Jack Sparrowta”, McNally kommentoi.

Disney päätti jatkaa eteenpäin ilman Deppiä vuonna 2018, kun tämän ex-vaimo, Amber Heard syytti Deppiä kotiväkivallasta.

Muropaketin uusimmat