Uusimmat

Aivan uunolta vaikuttava Gods of Egypt saapuu Suomen teattereihin

22.12.2015 09:30 Tatu Junni

Iloisia uutisia kalkkunoiden ystäville: alkuvuoden 2016 pöhköimmältä ensi-iltaelokuvalta haiskahtava Gods of Egypt pääsee myös Suomen valkokankaille.

Alex Proyasin (The Crow) ohjaamassa tehostepöljäilyssä pääosia esittävät Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau ja Brenton Thwaites.

Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa 11. maaliskuuta.

Jo Gods of Egyptin synopsis saa veden kielelle…

Tässä muinaisen Egyptin mytologiasta ammentavassa toimintaseikkailussa koko ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla, kun tavallinen kuolevainen Bek (Brenton Thwaites) nousee sankariksi ryhtyessään pelastamaan maailmaa ja tosirakkauttaan. Onnistuakseen tehtävässään hän värvää avukseen voimakkaan jumalan, Horuksen (Nikolaj Coster-Waldau), taisteluun Sethiä (Gerard Butler), armotonta pimeyden jumalaa, vastaan. Seth on anastanut vallan ennen niin rauhallisessa ja vauraassa Egyptissä ja syössyt maan kaaokseen ja konflikteihin. Kun heidän henkeäsalpaava taistelunsa Sethiä ja hänen kätyreitään vastaan vie heidät tuonpuoleiseen ja taivaiden halki, sekä jumala että kuolevainen joutuvat läpikäymään rohkeutta ja uhrauksia vaativia koettelemuksia voidakseen voittaa eeppisen viimeisen yhteenoton Sethin kanssa.”

…mutta kunnon vaihde pistetään silmään trailerilla.

Hillitöntä kamaa!

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat