Uusimmat

Alkujaan True Detectivesta tutun Cary Fukunagan piti ohjata Stephen King -elokuva It – nyt paljastui, miksi niin ei tapahtunut

29.08.2018 07:28 Muropaketin toimitus

Stephen King -adaptaation romaanista Se ohjasi ansiokkaasti Andy Muschietti. Alun perin elokuvan piti olla True Detectivesta tutun Cary Fukunagan ohjaama.

True Detective -tv-sarjaa sekä Beasts of No Nationin ohjanneen Cary Fukunagan oli alun perin määrä ohjata Stephen Kingin kauhuromaaniin pohjautuva elokuva It. Warner Bros. antoi tehtävän lopulta kuitenkin Mama-ohjaaja Andy Muschiettille – jälkiviisaana voi sanoa, että erinomaisin tuloksin.

Cinemablendin mukaan Fukunaga on nyt paljastanut, miksi hän sai projektista potkut. Hän spekuloi studion pelänneen, ettei se voi kontrolloida häntä tarpeeksi:

“Luulen että se oli pelkoa heidän puoleltaan, etteivät he voisi kontrolloida minua. Ei, he ajattelivat, etteivät voisi kontrolloida minua. Minä olisin ollut täysin yhteisyökykyinen. Se oli aika huvittavaa. En ole koskaan saanut huomautusta ja ajatellut: ’V**ut siitä, tyypit. Ei missään tapauksessa.’ Aina se on ollut vuorovaikutusta.”

Andy Muschietti jatkaa It-elokuvan parissa myös sen jatko-osassa. It: Chapter Two julkaistaan ensi vuoden syyskuussa.