Alkuperäinen Matrix-trilogia oli pelkkä videopeli? Uusi Matrix 4 -huhu saa vanhat fanit todennäköisesti repimään pelihousunsa

18.12.2019 17:01 | Muropaketin toimitus | 1

Lana Wachowskin ohjaama Matrix 4 julkaistaan näillä näkymin toukokuussa 2021.

Jokaisen suuren franchisen uuden elokuvan ympärillä velloo huhumylly, kun kiinnostuneet ihmiset pyrkivät selvittämään tulevan elokuvan salaisuuksia. Wachowskin sisarusten vuosina 1999-2003 ohjaama Matrix-trilogia jatkuu vuonna 2021, eikä elokuvan juonesta ole vielä paljoa hiiskuttu. Mikäpä siis otollisempaa maastoa huhuille!

Tuore huhu kertoo Cinemablendin uutisen mukana, että alkuperäinen Matrix-trilogia sijoittuu tulevan elokuvan maailmaan. Oudoksi tämän tekee se, että huhun mukaan trilogia onkin pelkkä koneiden maailman videopeli.

Huhu pohjautuu koe-esiintymisnauhoihin elokuvaprojektissa nimeltä “Project: Ice Cream”, jonka väitetään olevan Matrix 4:n salanimi. Koe-esiintymisten dialogissa viitataan peliin nimeltä “The Trilogy”. Kohtauksessa käydään keskustelu “The Trilogyn” fanin ja pelin luoneen ohjelmoijan välillä. Dialogissa viitataan muun muassa “vapaaseen tahtoon ja kohtaloon”, keskushahmoon nimeltä Mr. Sanderson ja naishahmoon, joka näyttää “tiedät kyllä keneltä”.

Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss palaavat tuttuihin rooleihinsa Lana Wachowskin ohjaamassa elokuvassa. Uusina kasvoina mukaan liittyvät muun muassa Jonathan Groff, Yahua Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris ja Jessica Henwick.

Keskustelu

Hehheh. Itse olen Matrix-trilogian fani, ja en yleensä viitsi kommentoida tämmöisiä ennenaikaisia huhuja, mutta jos tuo osoittautuu todeksi, niin "fucking great" (ironia-asenteella). Eipä se sikäli hirveästi yllättäisi, useimmat nykyleffat kun osoittautuvat paskeeksi, ns. suuren budjetin täysiksi tuhlauksiksi.
EDIT: ihan vaan kantani selitykseksi, en yleensä ollenkaan tykkää "uni-selityksistä" tai "vaihtoehto-tulevaisuus" juonista. Ne vain painavat lokaan kaiken mitä aikaisemmin on kerrottu, eli, jos oltiin joko unessa tai vaihtoehtoisessa tulevaisuudessa (tai "vain" pelissä), niin mitä helvetin pointtia on sitten enää millään! Riipuen vähän siitä miten helppo on se siirtymä tämän todellisuuden ja sen toisen välillä.

Muropaketin uusimmat