Uusimmat

Alkuvuoden pöljin elokuva Suomeen aprillipäivänä

03.02.2016 08:27 Tatu Junni

Alex Proyas on ohjannut uuden elokuvan. Ikävä kyllä The Crow -kippari vaikuttaa haukanneen tällä kertaa aimo annoksen sitä itseään.

Olemme Dome.fi:ssa pyöritelleet silmiämme Gods of Egyptin äärellä jo useampaan otteeseen. Miten on mahdollista, että Herran vuonna 2016 julkaistaan näin kömpelön näköistä ja puisevan kuuloista digisoopaa!

Juuri julkaistu uusi trailerikaan ei saa mieltä muuttumaan: muinaiseen Egyptiin sijoittuva tehostespektaakkeli vaikuttaa edelleen yhdentekevältä kalkkunalta, jonka voisi saatella teuraalle mahdollisimman pian.

Gods of Egyptin pääosissa nähdään Gerard Butler, Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau, Elodie Yung, Abbey Lee, Geoffrey Rush, Chadwick Boseman ja Courtney Eaton. Elokuva saa ensi-iltansa 1. huhtikuuta.

Juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Tässä muinaisen Egyptin mytologiasta ammentavassa toimintaseikkailussa koko ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla, kun tavallinen kuolevainen Bek (Brenton Thwaites) nousee sankariksi ryhtyessään pelastamaan maailmaa ja tosirakkauttaan. Onnistuakseen tehtävässään hän värvää avukseen voimakkaan jumalan, Horuksen (Nikolaj Coster-Waldau), taisteluun Sethiä (Gerard Butler), armotonta pimeyden jumalaa, vastaan. Seth on anastanut vallan ennen niin rauhallisessa ja vauraassa Egyptissä ja syössyt maan kaaokseen ja konflikteihin. Kun heidän henkeäsalpaava taistelunsa Sethiä ja hänen kätyreitään vastaan vie heidät tuonpuoleiseen ja taivaiden halki, sekä jumala että kuolevainen joutuvat läpikäymään rohkeutta ja uhrauksia vaativia koettelemuksia voidakseen voittaa eeppisen viimeisen yhteenoton Sethin kanssa.”

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat