Allu Tuppurainen jatkaa Röllin roolissa ja lähtee elämän alkulähteille

15.03.2013 12:31 | Muropaketin toimitus

Rölli

Rölli ja kultainen avain -elokuvan katsojamenestyksen innoittamana, tuottaja Marko Röhr on aloittanut seuraavan Rölli-elokuvan suunnittelun. Tekijäkaari on paljolti sama Rölli ja kultainen avain -elokuvassa.

Allu Tuppurainen tulee esittämään Rölliä, Taavi Vartia ohjaa ja käsikirjoittaa, Marko Röhr tuottaa ja Janne Kopu vastaa hahmo- ja animaatiosuunnittelusta. Elokuvassa on tuttuja että uusia omituisia otuksia sekä näyttelijöinä että digitaalisina hahmoina.

Helmikuun alussa ensi-iltansa saanut Rölli ja kultainen avain on lyhyessä ajassa saavuttanut elokuvateattereissa jo 180 492 katsojaa. Elokuva pyörii edelleen 57 valkokankaalla kautta maan.

Seuraavassa Rölli-elokuvassa Rölli ja Juurakko haluavat selvittää, mistä haikarat tulevat. He löytävät salaisen reitin, jonka kerrotaan johtavan Kaikkien Aikojen Alkuun, elämän alkulähteille. Reitti ei ole helppo, mutta seikkailu sitäkin kiehtovampi. Mukana olevat laulut sisältävät Allu Tuppuraisen klassikoita ja uusia Rölli-lauluja.

Rölli perustuu Allu Tuppuraisen alkuperäistarinoihin sekä MRP Matila Röhr Productionsin luomiin hahmoihin. Elokuvan tuottaa Marko Röhr (MRP Matila Röhr Productions). Nimiroolissa nähdään näyttelijä Allu Tuppurainen. Uuden Rölli-elokuvan kuvauksien suunnitellaan alkavan vuoden 2014 aikana.

Lähde: Nordisk Film