Alpha: X-Men-tähden luolamiesseikkailusta julkaistiin uusi traileri ja juliste

15.06.2018 10:53 | Muropaketin toimitus

Jääkaudelle sijoittuva Alpha nähdään Suomessa syyskuun lopussa.

Jures ja Studio 8 ovat julkaisseet toisen trailerin ja uuden julisteen X-Men: Apocalypsesta ja Apinoiden planeetasta tutun Kodi Smit-McPheen tähdittämästä Alpha-luolamiesseikkailusta.

Alphan tapahtumat sijoittuvat Eurooppaan 20 000 vuotta sitten. Albert Hughesin (Menace II Society, The Book of Eli) ohjaamassa ja Daniele Sebastian Wiedenhauptin käsikirjoittamassa seikkailussa nähdään Smit-McPheen lisäksi muun muassa Natassia Malthe (Elektra, This Means War), Leonor Varela (Blade II, Marvel’s Agents of Shield), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones, Atomic Blonde), Mercedes de la Zerda (War for the Planet of the Apes, Hemlock Grove) ja Jens Hultén (Mission: Impossible – Rogue Nation).

Alpha saa ensi-iltansa Suomessa 21. syyskuuta ja sen virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Alpha on eeppinen seikkailu, joka sijoittuu viimeisimpään jääkauteen. Eurooppa 20 000 vuotta sitten. Nuori mies, joka on ensimmäisellä metsästysretkellään heimonsa kanssa, joutuu onnettomuuteen. Herätessään hän on pahasti haavoittunut ja täysin yksin ja hänen täytyy oppia selviytymään ankaran ja säälimättömän luonnon armoilla. Vastahakoisesti hän kesyttää laumansa hylkäämän suden ja kaksikko oppii luottamaan toisiinsa. Heistä tulee liittolaisia, jotka yhdessä selviytyvät lukemattomista vaaroista löytääkseen tiensä kotiin ennen talven tuloa.”

Muropaketin uusimmat