Amazon osti Chris Prattin The Tomorrow War -scifielokuvan huimaan 200 miljoonan dollarin hintaan

08.04.2021 08:45 | Muropaketin toimitus

The Tomorrow War -tieteistoimintaelokuva nähdään Amazon Prime Video -palvelussa heinäkuussa.

Amazon Studios on ostanut maailmanlaajuiset esitysoikeudet Paramount Picturesin The Tomorrow War -tieteistoimintaelokuvaan. Chris Prattin tähdittämän leffan hinta oli huimat 200 miljoonaa dollaria.

Leffa jättää elokuvateatterikierroksen väliin tietysti pandemian takia ja saa ensi-iltansa suoraan Amazon Prime Videossa.

The Tomorrow Warissa ihmiskunta on häviämässä taistelun avaruudesta saapuneille valloittajille, mutta tiedemiehet kehittävät keinon tuoda lisää sotilaita mukaan taisteluun. Heidän keksintönsä mahdollistaa sotilaiden siirtämisen menneisyydestä nykyhetkeen.

Prattin lisäksi elokuvassa nähdään esimerkiksi J.K. Simmons (Whiplash), Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale) ja Betty Gilpin (GLOW). Mukana ovat myös Sam Richardson, Theo Von, Jasmine Matthews, Keith Powers, Mary Lynn Rajskub, Edwin Hodge, Mike Mitchell, Seychelle Gabriel, Alan Trong , Chibuikem Uche ja Alexis Louder.

The Tomorrow War -elokuvan on ohjannut Chris McKay ja sen käsikirjoituksesta vastaa Zach Dean. Elokuva tulee tarjolle Amazon Prime Videoon 2. heinäkuuta.

Muropaketin uusimmat