Amazon Prime Video julkaisee neljä Blumhousen kauhuelokuvaa lokakuussa – Trailerit esittelevät, millaisia hirveyksiä on luvassa

18.09.2020 08:56 | Muropaketin toimitus

Blumhousen uudet kauhuelokuvat kertovat perheille tapahtuvista kamaluuksista.

Amazon Prime Video -suoratoistopalvelu julkaisee ensi kuussa neljä uutta Blumhousen kauhuelokuvaa, joista kaikista on nyt tarjolla trailerit.

Kaksi ensimmäistä elokuvaa, eli Black Box ja The Lie saavat ensi-iltansa 6. lokakuuta ja Evil Eye sekä Nocturne tulevat tarjolle 13. lokakuuta.

Black Boxin on ohjannut Emmaunel Osei-Kuffour Jr., joka kertoo vaimonsa auto-onnettomuudessa menettäneestä yksinhuoltajaisästä, joka osallistuu kokeelliseen hoitoon.

The Lien on ohjannut ja käsikirjoittanut Veena Sud ja siinä esiintyvät muun muassa Peter Sarsgaard ja Joey King. Leffa kertoo teinistä, joka tunnustaa murhanneensa parhaat ystävänsä, ja siitä kuinka pitkälle vanhemmat ovat valmiita menemään salatakseen verityön.

Evil Eyesta vastaavat puolestaan Elan ja Rajeev Dassani, jossa äiti tajuaa kammottavan kytkyn hänen tyttärensä uuteen poikaystävään.

Nocturnen pääosassa nähdään muun muassa HBO:n upeasta Euphoria-sarjasta tuttu Sydney Sweeney. Hän esittää ujoa musiikinopiskelijaa, jonka elämä muuttuu kuolleen luokkatoverin muistikirjan myötä.

Muropaketin uusimmat