Uusimmat

Amazon Prime Videon hittisarjan kolmas kausi on työn alla – The Boys -luojan mielestä käsikirjoittaminen on “huolestuttavan hauskaa”

30.12.2020 21:00 Muropaketin toimitus

The Boys -sarjasta on julkaistu Amazon Prime Videolla kaksi tuotantokautta. Kolmas on käsikirjoitusvaiheessa.

Kun ajattelee tv-sarjaa The Boys, missä nähdään monimetrisiä peniksiä ja räjähteleviä päitä, monelle ei ensimmäiseksi tule mieleen sarjasta sana “pirteä”. Hauska kylläkin. Hauskaksi ja pirteäksi sarjan showrunnerina toimiva Eric Kripke kuitenkin kuvaa uuden kauden käsikirjoittamista Consequence of Soundin pitkässä ja mielenkiintoisessa haastattelussa.

Sarjan kolmannella kaudella mukaan tulee uusi hahmo, Jensen Acklesin esittämä Soldier Boy, jonka on kerrottu olevan jopa pahempi kuin Homelander. Kolmas kausi on juuri käsikirjoitusvaiheessa ja Kripke kertoo työn olevan huolestuttavan helppoa.

“Minua huolestuttaa kolmannen kauden käsikirjoittamisessa se, että se tuntuu jälleen niin hauskalta ja pirteältä. Se huolestuttaa minua. Se tuntuu nautinnolliselta. Minun pitäisi olla intensiivisessä, syvässä itsetarkastelun tilassa tässä vaiheessa. Tiedän, että jokainen tv-sarjan uusi kausi on aina vähän hankalampi kuin edellinen, koska alkuperäiset ideat on jo tutkittu. Siinä vaiheessa tarinassa pitää siirtyä alueille, joita ei ole alun perin vielä ajatellut, ja silloin siitä tulee hankalampaa luoda yhtä isoa ja uskomatonta kuin ensimmäisellä kerralla”, Kripke selittää.

The Boysin kolmannen kauden kuvausten on määrä alkaa vuoden 2021 alussa.