Amazon vahvisti jo nyt tekevänsä Lord of the Rings -sarjalleen myös toisen tuotantokauden

20.11.2019 09:41 | Muropaketin toimitus

Maailman kallein tv-sarja Lord of the Rings nähdään vuonna 2021.

Amazon Studios -pamppu Jennifer Salke vahvisti Deadlinelle Lord Of the Rings -tv-sarjan saavan myös toisen tuotantokauden. Amazon osti oikeudet Lord of the Ringsiin marraskuussa 2017 ja diiliin kuului useampi kausi sekä mahdollisia spinoff-sarjoja. Jättifirman täytyy silti tietysti näyttää erikseen vihreää valoa jokaiselle tuotantokaudelle.

Faneille kakkoskauden vahvistaminen jo nyt on vain hyvä asia, sillä se mahdollistaa lyhyemmän tauon kausien välissä. Sarjaa kuvataan ensin kaksi jaksoa, jonka jälkeen luvassa on muutaman kuukauden breikki. Tauon aikana showrunnerit ja vastaavat tuottajat J.D. Payne ja Patrick McKay hahmottelevat ja rustaavat tiiminsä kanssa suurimman osan toisen kauden käsikirjoituksista.

Osa kakkoskaudesta saatetaan kuvata siis jo samaan aikaan ensimmäisen kanssa.

Vuonna 2021 Prime Video -palvelussa ensi-iltansa saavassa Lord of the Rings -sarjassa nähdään muun muassa Joseph Mawle, Will Poulter ja Arkella Kavenagh.

Sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Sormusten ritarit -kirjan tapahtumia, mutta juuri muuta siitä ei vielä tiedetä. Miljardin dollarin budjetillaan Amazonin Sormusten herra on kallein koskaan tehty tv-sarja.