Uusimmat

Amazonilla on hurjat suunnitelmat Taru sormusten herrasta -sarjasta: Miljardi dollaria, viisi kautta, spin-off ja… Peter Jackson?

06.04.2018 09:28 Muropaketin toimitus

Taru sormusten herrasta

Amazonin Taru sormusten herrasta -projekti muuttuu yhä mielipuolisemmaksi.

Kerroimme jo aiemmin Amazonin Taru sormusten herrasta -tv-sarjan budjetin nousevan noin miljardiin dollariin, mutta nyt The Hollywood Reporter paljastaa lisää yksityiskohtia projektista, joka alkaa vaikuttaa aivan kahjolta.

Amazonin diili Tolkienin perikunnan, kirjakustantamo HarperCollins ja New Line Cineman kanssa sisältää viiden tuotantokauden lisäksi mahdollisuuden tehdä Taru sormusten herrasta -spin-off-sarja, kunhan tuotanto aloitetaan seuraavan kahden vuoden kuluessa. Mitä se mahdollisesti sisältää on tässä vaiheessa pelkkää arvailua, johon emme viitsi lähteä.

Varmaa on vain se, että Amazon Prime -striimauspalveluun tarjolle tulevan sarjan tapahtumat sijoittuvat Hobitti – ja Taru sormusten herrasta kertomusten väliseen aikaan.

THR:n jutussa mainitaan myös, että Amazonin sarja saattaa sisältää materiaalia Peter Jacksonin elokuvista, eli sen takia New Line Cinema on projektissa mukana. Jacksonin mahdollisesta osallistumisesta projektiin ei ole tarjolla juurikaan uutta tietoa. Artikkeli mainitsee vain hänen lakimiehensä yhyttäneen Jacksonin ja Amazonin aloittamaan neuvottelut asiasta.

Taru sormusten herrasta