American Horror Story: Apocalypsen traileri osoittaa, ettei sarja totisesti sovi kaikille katsojille

07.09.2018 13:21 | Muropaketin toimitus

Antologiasarja American Horror Storyn kahdeksas tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa 12. syyskuuta ja on nimeltään Apocalypse.

Syyskuun puolivälissä ruutuihin ihmisiä jälleen pelottelemaan ja ajoin myös yököttämään saapuva American Horror Story: Apocalypse on saanut trailerin, joka näyttää juuri niin hullulta kuin sarjan olettaisikin näyttävän. Kahdeksannen kauden kerrotaan yhdistävän keskenään ensimmäiseltä kaudelta tuttua Murder Housea ja kolmannen kauden Covenia.

Trailerin perusteella tulos voi kuitenkin olla melkein mitä tahansa. Apocalypse tietenkin viittaa maailmanloppuun, mutta mitä noituutta Brad Falchuk ja Ryan Murphy sen yhteyteen ovatkaan kieroilleet, jää nähtäväksi. Kathy Batesin sanoin: “Hail Satan!”

Tulevalla kaudella sarjaan palaavat ennestään tutut näyttelijät Sarah Paulson, Leslie Grossman, Evan Peters, Billie Lourd, Billy Eichner, Emma Roberts, Frances Conroy, Kathy Bates, Taissa Farmiga, Dylan McDermott ja Jessica Lange. Uusina naamoina mukana nähdään muun muassa Joan Collins ja Cody Fern.

Muropaketin uusimmat