American Horror Story -kauhusarja loikkaa seuraavalla tuotantokaudella scifin puolelle

08.01.2018 17:32 | Muropaketin toimitus

Sarjan luojan mukaan tuleva kausi sijoittuu tulevaisuuteen.

American Horror Story -antologiakauhusarjan luoja Ryan Murphy paljasti Entertainment Weeklylle tulossa olevan kahdeksannen tuotantokauden sijoittuvan tulevaisuuteen.

– Kerron vain, että haluan mennä tulevaisuuteen. Millaiseen tulevaisuuteen, sitä en vielä paljasta. Sanon vain, että kausi ei sijoitu avaruuteen, Murphy sanoo.

– Kun kerroin suunnitelmistani FX-kanavan johtaja John Landgrafille, niin hän tipahti tuoliltaan pelkästä ilosta. Uskon katsojien pitävän tulevasta. Se on jotain aivan erilaista aiempaan verrattuna, mutta yritän aina keksiä jotain uutta, jotain mitä emme vielä ole tehneet, Murphy jatkaa.

Vielä ei ole selvillä ketkä sarjan näyttelijöistä jatkavat myös kahdeksannella kaudella. Seitsemännellä, eli American Horror Story: Cult -kaudella näyttelivät muun muassa Sarah Paulson, Evan Peters, Cheyenne Jackson, Billie Lourd ja Alison Pill.

American Horror Storya on luvassa vielä ainakin kaksi tuotantokautta, joista kahdeksas alkaa Yhdysvalloissa tämän vuoden syyskuussa. Suomessa sarjaa esittää Netflix, josta löytyy kuusi tuotantokautta.