American Hustle -ohjaajan seuraavaan elokuvaan nimekäs näyttelijäkaarti – Uusina mukana mm. Robert De Niro ja Musta kuningatar -tähti Anya Taylor-Joy

15.01.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

David O. Russellin tuleva ensemble-elokuva on vielä vailla nimeä. Näyttelijäkaartiin on nyt liittynyt muun muassa Netflix-hitissä Musta kuningatar ihastuttanut Anya Taylor-Joy.

Toistaiseksi vielä nimellä “Untitled David O. Russell Project” kulkeva elokuva on saanut lisää uusia näyttelijäkiinnityksiä. Mysteeriprojektiin oli aiemmin kiinnitettynä jo muun muassa Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Michael B. Jordan, Rami Malek ja Zoe Saldana.

Nyt Deadline uutisoi, että näyttelijäkaarti on lisääntynyt peräti yhdeksällä uudella nimellä. Uutisen mukaan Russellin elokuvaan ovat nyt liittyneet Robert De Niro, Mike Myers, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts ja Alessandro Nivola.

Russell ohjaa ja käsikirjoittaa elokuvan itse. Hänellä on taskussaan jo viisi Oscar-ehdokkuutta, jotka tulivat elokuvista American Hustle (ohjaus ja käsikirjoitus), Unelmien pelikirja (ohjaus ja käsikirjoitus) sekä The Fighter (ohjaus).