Uusimmat

Amerikan suosituin sarjamurhaaja tekee yllätyspaluun! 10 uutta jaksoa tulossa

15.10.2020 11:15 Muropaketin toimitus

Dexteriä tehtiin kahdeksan tuotantokauden ajan vuosina 2006-2013.

Suosikkisarjamurhaaja palaa yllättäen ruutuihin, sillä Showtime on tilannut kymmenen uutta jaksoa Dexter-sarjaa, uutisoi Collider. Kahdeksan kauden mittaiseksi kasvaneen Dexterin lopetus on ollut yksi kritisoiduimpia sarjalopetuksia, ja nyt tämä vääryys ilmeisesti yritetään korjata uusien jaksojen myötä.

“Palaisimme tämän uniikin hahmon pariin ainoastaan siinä tapauksessa, että löytäisimme tämän mahtavan, ainutlaatuisen sarjan arvoisen, luovan näkökulman tarinaan. Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Clyde Phillips ja Michael C. Hall ovat löytäneet sellaisen, emmekä malta odottaa, että pääsemme kuvaamaan sen ja näyttämään maailmalle”, kertoo Showtimen johtaja Gary Levine.

Uusien jaksojen showrunnerina toimii Clyde Phillips, joka vastasi Dexteristä myös sarjan ensimmäisinä, tarinallisina huippuvuosina. Michael C. Hall ymmärrettävästi palaa nimirooliin, mutta Jennifer Carpenteria tuskin nähdään mukana korkeintaan kuin takaumissa.

Vahva veikkaus on, että myös Yvonne Strahovski palaa rooliinsa, sillä hänen Hannahinsa päätyi kasvattamaan Dexterin poikaa Harrisonia sarjan päättyessä.

Dexterin uusien jaksojen kuvaukset alkavat näillä näkymin ensi vuoden alussa ja jaksoja voi odottaa nähtäväksi aikaisintaan syksyllä 2021.