Ant-Man-tähti luuli koko elokuvaa Marvelin vitsiksi kuullessaan siitä ensimmäisen kerran

15.08.2018 14:52 | Muropaketin toimitus

Evangeline Lilly nähdään Ant-Manin kumppanina Waspina kesällä ensi-iltansa saaneessa Marvel-elokuvassa Ant-Man and the Wasp.

Marvelin sarjakuvissa Ant-Man ja Wasp ovat Avengers-sankariryhmittymän perustajajäseniä. Ennen ensimmäistä Ant-Man-elokuvaa hahmoja pidettiin kuitenkin liian huvittavina esitettäväksi elokuvissa, eivätkä pikkuruiset sankarit eivät olleet saaneet elokuvissa paljoakaan huomiota.

Katsojat eivät olleet ainoita, joilla oli hahmojen suhteen epäilyksiä, sillä Comicbook Movien mukaan myös Ant-Man and The Wasp -elokuvassa Waspia esittävä Evangeline Lilly piti elokuvaa vitsinä managerinsa soitettua hänelle Hobitti-elokuvan pressikiertueella:

“Sanoin ’onko niiltä supersankarit loppuneet ja nyt ne ovat keksineet tällaisen?’ koska en ollut koskaan kuullutkaan Ant-Manista ja aidosti luulin että kyseessä on vitsi. Hän kertoi minulle kyseessä olevan yhden alkuperäisistä Avengers-hahmoista. Ajattelin että koska olin juuri ollut superhaltia, minun ei tarvitse olla supersankari. Mutta managerini vakuutti minulle, että Ant-Mania esittää Paul Rudd ja elokuvan ohjaajana on Edgar Wright”, Lilly muistelee.

Lopulta Ruddin ja Wrightin nimien kuuleminen – sekä kaikkien siihen mennessä ilmestyneiden Marvel-elokuvien katsominen yhden viikonlopun aikana – muutti Lillyn mielipiteen. Wrighthan ei lopulta ohjannut elokuvaa, mutta Lilly onneksi pysyi mukana siitäkin huolimatta.