Aquaman-monstereiden oma elokuva on peruttu – ”Ei selkeää paikkaa DC-elokuvien kokonaisuudessa”

02.04.2021 13:00 | Muropaketin toimitus

Warner Bros. on ilmoittanut peruvansa James Wanin monsterielokuvan The Trench. Myös Ava DuVernayn elokuva New Gods on hyllytetty.

James Wan alkoi puuhata omaa elokuvaa Aquamanissa nähdyille hirviöille heti ohjattuaan tuon Jason Momoan tähdittämän seikkailun vuonna 2018. The Trench -niminen kauhuelokuva ennätti saada jo käsikirjoituksenkin Noah Gardnerin ja Aidan Fitzgeraldin kynästä.

Nyt The Hollywood Reporter uutisoi, että Warner Bros. on päättänyt pistää pisteen The Trenchille, eikä elokuvaa tehdä ainakaan tässä vaiheessa. Wan jatkaa edelleen DC-maailmassa, sillä hän tähtää Aquaman 2:n tuotannon aloittamiseen tämän vuoden aikana.

Toinen studion hyllyttämä DC-elokuva on Ava DuVernayn luotsaama, Jack Kirbyn luomiin hahmoihin pohjautuva New Gods, joka on ollut suunnitteilla vuodesta 2018 lähtien. Myös DuVernay jatkaa silti edelleen DC:n mukana, sillä hän työstää parhaillaan The CW -kanavalle sarjaa nimeltä Naomi.

Syyksi näiden kahden elokuvan peruuttamiselle kerrotaan, ettei niillä ollut selkeää omaa paikkaansa DC-elokuvien kokonaisuudessa.

Muropaketin uusimmat