Uusimmat

Tämä Hollywood-tähti ei jäänyt pyörittämään peukaloita, kun korona iski elokuva-alalle – On tehnyt jo kuukausia töitä rakennustyömaalla keskellä ei-mitään

09.10.2020 06:00 Muropaketin toimitus

“Ei minulla ollut vaihtoehtoja”, näyttelijä Armie Hammer kertoo korona-ajastaan.

Keskusteluohjelmat ovat alkaneet palailla normaaliin korona-ajan kurimuksessa, sillä Jimmy Kimmel Show’ssa vieraana ollut näyttelijä Armie Hammer oli ensimmäinen vieras paikan päällä moneen kuukauteen. Viime keväästä lähtienhän keskusteluohjelmat on tehty virtuaalisesti.

Muun muassa elokuvista Call Me By Your Name, Social Network ja Lone Ranger tuttu Hammer kertoi Kimmelille viettäneensä koronaeristysaikaa keskellä aavikkoa rakennustyömaalla.

“Kaverini Ashton osti vanhan, ränsistyneen motellin Joshua Tree -kansallispuiston läheltä ja hän kysyi, että tulisinko sinne asustelemaan ja auttamaan häntä remontoinnissa”, Hammer kertoo ja lisää, että juuri vasaran (engl. hammer) kanssa hänellä on kuitenkin pieniä haasteita.

“Luuletko, että minulla oli mitään parempaakaan tekemistä? Kirjaimellisesti istuin kotona kaivellen nenää ja testaillen, miten pitkälle saan räkäpallon napattua. Ei minulla ollut vaihtoehtoja”, Hammer selittää päätymistään kahden kuukauden ajaksi rakennustyömaalle.

Katso avaruuspukuun pukeutuneen Hammerin haastattelu tästä: