Arnold Schwarzenegger antoi Will Smithille yhden neuvon, kun nuori näyttelijä halusi tulla yhtä suosituksi kuin Tom Cruise

19.11.2021 09:10 | Muropaketin toimitus

Will Smithin King Richard -elokuva saa ensi-iltansa tänään.

Ensimmäisen sadan sivun perusteella Will Smithin juuri julkaisema Will-omaelämäkerta on erittäin viihdyttävä teos, mutta mies kertoo myös todella rankkoja tarinoita menneisyydestään, joihin liittyy melkein aina hänen ihmishirviömäinen isänsä.

Smith kertoo kirjassaan olleensa lapsesta asti päättäväinen ja erittäin kunnianhimoinen. Hän muistelee myös vuoden 1996 tapausta, jossa hän kysyi Sydneyn Planet Hollywood-ravintolassa neuvoja kuinka tulla Tom Cruisea suuremmaksi supertähdeksi Arnold Schwarzeneggerilta, Sylvester Stallonelta ja Bruce Willisiltä.

Smith paljastaa muun muassa pitäneensä kirjaa Cruisen promoaikatauluista päihittääkseen hänet. Schwarzenegger neuvoi häntä näin:

– Et ole leffastara jos elokuvasi ovat suosittuja vain Amerikassa. Et ole leffastara ennen kuin jokainen ihminen kaikissa maissa tietää kuka olet. Sinun täytyy reissata ympäri palloa, kätellä kaikkia ja suukottaa jokaista vauvaa. Kuvittele itsesi poliitikoksi, joka pyrkii Maailman Suurimman Leffastaran virkaan.

Smithin King Richard -elokuva saa ensi-iltansa tänään. HBO Maxiin elokuva saapuu 45 vuorokauden kuluttua. Sen juonikuvaus kertoo seuraavaa:

”Koko maailmaa inspiroineeseen tositarinaan perustuva Warner Bros. Picturesin elokuva “King Richard: Williamsien tarina” kertoo siitä, miten Richard Williams, kaksi kaikkien aikojen lahjakkaimpiin lukeutuvaa urheilijaa kasvattanut sinnikäs isä, tulee mullistaneeksi tennismaailman ikiajoiksi. Richardin nimiroolissa nähdään kaksinkertainen Oscar-ehdokas Will Smith (Ali, Onnen potkuja, Bad Boys for Life), ja ohjauksesta vastaa Reinaldo Marcus Green (Monsters and Men).

Richardilla on kirkas visio tyttöjensä tulevaisuudesta ja epätavallisin menetelmin hän on päättänyt nostaa Venus ja Serena Williamsin Comptonin kaduilta kansainväliselle tasolle ja aina legendaarisiksi tennisikoneiksi. Koskettava elokuva näyttää, millainen on perheen, periksiantamattomuuden ja horjumattoman uskon voima, kun tavoitteena on saavuttaa mahdottomia ja muuttaa maailmaa.”

Smithin Will-kirjan voi ostaa esimerkiksi täältä.

Muropaketin uusimmat