Arnold Schwarzenegger paljasti, mitä kamalaa Total Recallin kuvauksissa tapahtui – Sen jälkeen lounastunti meni tikkejä ommellessa

03.06.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzeneggerin tähdittämä Total Recall julkaistiin vuonna 1990.

Näyttelijöiden elokuvissa tekemät stuntit saattavat näyttää ja kuulostaa cooleilta, mutta ne voivat myös olla erittäin vaarallisia. Toimintatähti Arnold Schwarzenegger ei hänkään ole eilisen teeren poika, mitä tulee vaarallisten kohtausten kuvaamiseen.

Yahoo Entertainmentin tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta) Schwarzenegger muistelee 30 vuotta sitten kuvattua, Paul Verhoevenin ohjaamaa Total Recallia, jossa yksi stuntti meni pieleen ja hänen kätensä jouduttiin tikkaamaan kohtauksen jälkeen. Kyseisessä kohtauksessa hän tulee junan ikkunan läpi ase kädessä.

“He eivät saaneet räjäytettyä ikkunaa ennen kuin osuin siihen ase kädessä ja siksi ranteeseeni tuli syvä haava. Minua tikattiin kasaan lounastunnilla. Kun tikit oli ommeltu, piilotimme siteet, vedimme takin kunnolla niiden päälle ja teippasimme ne niin, ettei niitä näy elokuvassa”, näyttelijälegenda kertoo.