Arnold Schwarzenegger puuttui 102-vuotiaan naisen häätöön: “Kuulette minusta vielä”

28.05.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Terminator-tähti Arnold Schwarzenegger suuttui kalifornialaisille vuokranantajille, jotka olivat päättäneet häätää vanhan naisen asunnostaan.

102-vuotias, Kaliforniassa asuva Thelma Smith on saanut rinnalleen kuuluisan tukijan. Entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger on nimittäin päättänyt puuttua siihen, että 30 vuotta asunnossaan asunut Smith on päätetty häätää kodistaan.

Smith sai häätöilmoituksen asunnostaan, sillä vuokranantaja haluaa vapauttaa asunnon opiskelijatyttärensä käyttöön. Ilmoituksessa käskettiin yli satavuotiaan asukkaan tyhjentää asunto toukokuun loppuun mennessä.

Kun asiasta uutisoitiin The Los Angeles Timesissa, Schwarzenegger puuttui asiaan. Hän tviittasi Smithin olevan hänen pitkäaikainen ystävänsä ja tämän häätämisen olevan täysin sydämetöntä. “Thelma, minä tulen avuksesi. Vuokranantajat, kuulette minusta vielä”, Terminator-tähti jyrisee.

Schwarzenegger nähdään jälleen marraskuussa Terminaattorin roolissa, kun ensi-iltansa saa Tim Millerin ohjaama Terminator: Dark Fate.