Arnold Schwarzeneggerin poika Joseph Baena ei halua ratsastaa isänsä kuuluisalla nimellä

29.12.2021 16:00 | Muropaketin toimitus

24-vuotias Joseph Baena on Arnold Schwarzeneggerin poika avioliiton ulkopuolisesta suhteesta. Kuvassa isä-Schwarzenegger.

Näyttelijä Arnold Schwarzeneggerillä on neljä lasta entisen vaimonsa Maria Shiverin kanssa ja yksi avioliiton ulkopuolinen, taloudenhoitajansa Mildred Baenan kanssa vuonna 1997 syntynyt poika. Kaikilla muilla ison-Arskan lapsilla on isänsä sukunimi, mutta Joseph Baena kulkee edelleen äitinsä sukunimellä.

E! Newsin haastattelussa Baena paljastaa, miksi on päättänyt pitää alkuperäisen sukunimensä, vaikka hän on erittäin hyvissä väleissä isänsä kanssa. Baena on alkanut astella isänsä jalanjäljissä niin näyttelemisen kuin bodybuildinginkin saralla, mutta haluaa tehdä sen omilla avuillaan, ilman isänsä nimen vaikutusta.

“Siinä on monta muuttujaa. Se ei myöskään ole elämäni tärkeimpiä prioriteetteja juuri nyt. Keskityn nyt fysiikkani kehittämiseen ja tekemään uraa näyttelijänä ja kiinteistönvälittäjänä”, Baena selittää.

Hän kuitenkin kertoo katsovansa isäänsä ylöspäin ja pitävänsä tätä esikuvanaan bodybuildingin ja näyttelemisen osalta. Suosikkielokuvakseen isänsä filmografiasta hän mainitsee Terminator 2:n ja komedian Twins.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Joseph Baena (@projoe2) jakama julkaisu