Arnold Schwarzeneggerin uusi elokuva on poikkeuksellinen tapaus Suomen leffamarkkinoilla

08.05.2015 12:04 | Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger ja Abigail Breslinin tähdittämä Maggie saa Suomen ensi-iltansa 29. toukokuuta.

Henry Hobsonin ohjaama Maggie lanseerataan Suomessa teatterilevityksen lisäksi meillä vielä suhteellisen harvinaisella, mutta Yhdysvalloissa jo vakiintuneella tavalla Premium VOD
-julkaisuna. Maggien voi vuokrata itselleen Elisa Viihteen sekä iTunesin, SF Anytimen, Film2homen, Plejmon, Viaplayn, Google Playn ja Makuunin palveluissa 12. kesäkuuta.

”Elokuvien tallenne- ja verkkojakelu on voimakkaassa murroksessa”, Premium VOD -levityksestä Future Filmillä vastaava myyntipäällikkö Sami Puustinen toteaa.

”Premium VOD -julkaisu eli elokuvan ensi-ilta suoratoistopalvelussa on maailmalla jo vakiintunut levitysmuoto, mutta Suomessa vasta taipaleensa alussa”, Puustinen jatkaa. ”Tulevaisuudessa elokuvia lanseerataan yhä useammin verkossa. Tässä yhteistyömme alan edelläkävijän, Elisan, kanssa on erittäin tärkeässä roolissa”, hän summaa.

Premium VOD -levitys on Future Filmin mukaan tapa saattaa ajankohtaiset elokuvat nopealla syklillä kuluttajien ulottuville. Elokuvien hallittu verkkolanseeraus on myös tehokas vastaisku yhä yleisemmän nettipiratismin torjumiseen.

Lähde: Future Film

Muropaketin uusimmat