Uusimmat

Arrival on vuoden kehutuin valtavirran scifi-elokuva – vielä yksi traileri ennen joulukuun ensi-iltaa

21.10.2016 08:15 Tatu Junni

arrival-630-kasvot

UFO-elokuva Arrival on ehtinyt kerätä runsaasti kehuja ja kiitoksia ennen virallista ensi-iltaansa. Nyt Amy Adamsin tähdittämästä elokuvasta on julkaistu vielä viimeinen traileri ja sen kyytipojaksi juliste.

”Kun salaperäisiä avaruusaluksia laskeutuu ympäri maapalloa kielitieteilijä Louise Banksin (Amy Adams) johtama eliittitiimi kutsutaan tutkimaan. Ihmiskunnan ajautuessa sodan partaalle Banks ja hänen tiiminsä kisaavat aikaa vastaan saadakseen vastauksia, joiden vuoksi hän on valmis saattamaan vaaraan itsensä – ja mahdollisesti koko ihmiskunnan.”

Siinä kaikki olennainen, mitä muukalaisten ja mysteerien varaan rakennetusta Arrivalista on ennakkoon syytä tietää. Oheinen traileri paljastaa elokuvasta tietenkin hieman enemmän, joten sen katsominen tapahtuu täysin omalla vastuulla.

Arrival saa ensi-iltansa USA:ssa 11. marraskuuta. Suomeen Sicariosta ja Prisonersista tutun Denis Villeneuven elokuva saapuu valitettavasti hieman jälkijunassa, joulukuun alussa. Innokkaimmat scifin ystävät voivat kuitenkin nähdä elokuvan Helsingissä marraskuun alussa Night Visions -festivaaleilla.

arriva-juliste

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat