Arrow ja muut tutut ovat saamassa jatkoa: DC Comicsin supersankarit kompuroivat leffateattereissa, mutta tv:ssä menee hyvin

03.04.2018 17:03 | Muropaketin toimitus

Tv-kanava CW on päättänyt jatkaa DC Comicsin sarjakuviin pohjautuvia sarjojaan uusille tuotantokausille.

Useita suosittuja DC Comicsin sarjakuviin pohjautuvia tv-sarjoja julkaiseva kanava The CW on julkistanut jatkavansa kaikkiaan kymmentä sarjaansa uusille tuotantokausille.

Vaikka DC kompuroikin elokuvateattereissa, menee sillä tv:n puolella hyvin. Jatkavien sarjojen joukossa on nimittäin ainakin viisi DC-sarjaa. Arrow jatkaa kaudelle seitsemän, The Flash siirtyy viidennelle kaudelle,  ja Supergirl ja Legends of Tomorrow neljännelle tuotantokaudelle. Myös tuore tv-sarja Black Lightning saa jatkoa toisen tuotantokauden myötä.

Luvassa on varmasti myös edelleen sarjojen välisiä risteämisiä, kun sarjat syksyllä jatkavat tarinaansa. Tulevalla tuotantokaudella Arrow tavoittaa jo 150 jakson virstanpylvään ja The Flashista vastaavasti julkaistaan 100. jakso.

CW:n jatkavien sarjojen joukossa on myös yliluonnollisia otuksia vilisevä Supernatural, josta alkaa jo 14. tuotantokausi. iZombien tai The 100:n jatkosta ei vielä ole Comingsoonin uutisen mukaan tietoa.

Muropaketin uusimmat